ΤΟΠΙΚΑ

Ιταλός δηλώθηκε αγνοούμενος δέκα ημέρες μετά την εξαφάνισή του!

ιταλός-δηλώθηκε-αγνοούμενος-δέκα-ημέ-488627

Περίεργη εξαφάνιση μεσήλικα Ιταλού απασχολεί από χθες τις αστυνομικές υπηρεσίες του Αλμυρού, καθώς και συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ Λάρισας που αναζητούν τα ίχνη του αγνοουμένου.

Χθες στις 2:30 το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού αναφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες η εξαφάνιση Ιταλού ηλικίας 67 ετών, ο οποίος βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στη Μαγνησία μαζί με ομοεθνείς του για την πώληση γεωργικών μηχανημάτων.

Συνάδελφός του Ιταλός μετέβη στην αστυνομία για να δηλώσει ότι έχει να δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δέκα περίπου ημέρες!

Ο ίδιος φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο ότι βρίσκονταν ακινητοποιημένο τις προηγούμενες ημέρες το ΙΧ αυτοκίνητο. Ερευνώντας τους λόγους που επί ένα δεκαήμερο κανείς δεν δήλωσε την εξαφάνιση του Ιταλού, η αστυνομία ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την ΕΜΑΚ Λάρισας για τη συγκρότηση ομάδων αναζήτησης του αγνοούμενου.

Με τη συνδρομή αστυνομικών αλλά και εθελοντικών ομάδων οι έρευνες από το μεσημέρι χθες εξαπλώθηκαν γύρω από το σημείο που βρέθηκε σταθμευμένο το αυτοκίνητο του Ιταλού, στην περιοχή «Σταυρός» του Πτελεού.

Η επιχείρηση αναζήτησης έκλεισε χθες με τη δύση του ηλίου χωρίς αποτελέσματα και θα επαναρχίσει σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου