ΤΟΠΙΚΑ

Πρωταγωνιστές τα παιδιά στη σημερινή γιορτή στον Αγιο Νικόλαο

πρωταγωνιστές-τα-παιδιά-στη-σημερινή-185853

Οι λιλιπούτειοι δημότες θα είναι σήμερα, Κυριακή, οι πρωταγωνιστές στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου.

Το έναυσμα για την γιορτή ενόψει των Χριστουγέννων, θα δώσει στις 12 σήμερα το μεσημέρι η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου, που θα… ψάλλει τα Κάλαντα, στους γιορτινούς δρόμους της πόλης.

Στη μία το μεσημέρι, το χριστουγεννιάτικο πάρτι για τα παιδιά και όσους νιώθουν παιδιά… θα στηθεί στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Μάγοι, ξυλοπόδατοι, ξωτικά, ζογκλέρ, face painting και παράσταση με εναέρια ακροβατικά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς δημότες. Χορούς και τραγούδια θα αποδώσουν τοπικοί σύλλογοι, ενώ οι σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του ΙΙΕΚ της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ Βόλου έχουν αναλάβει τα… χριστουγεννιάτικα κεράσματα.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Νομού Μαγνησίας.

5.000 φαναράκια πάνω από το Βόλο

Επόμενο ραντεβού, θα είναι τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, μεθαύριο Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το Ηρώο και τη φωτισμένη «Αργώ».

Η βραδιά των φαναριών θα διοργανωθεί για μία ακόμη χρονιά, με στόχο τη στήριξη ευαγών ιδρυμάτων της περιοχής. Ο Δήμος Βόλου έχει προχωρήσει στην προμήθεια 5.000 φαναριών τα οποία θα διατεθούν στους πολίτες. Κάθε πολίτης θα προσφέρει ένα χρηματικό ποσό για να αγοράσει το φαναράκι, το οποίο θα ανάβει και θα απελευθερώνει στον ουρανό μαζί με την ευχή του.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθεί στα ιδρύματα: Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ, Πίστη, Φλόγα, Κουζίνα Αλληλεγγύης και Κιβωτός του Κόσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου