ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-851206

Ποτάμια…   

…Προχθές το βράδυ στους δρόμους του Βόλου. Περίπου μια ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς και οι δρόμοι, ειδικά στη Νέα Δημητριάδα, μετατράπηκαν σε ποτάμια. Ειδικά αν ήσουν άτυχος και περνούσε κανένα αμάξι γυρνούσες σπίτι έχοντας κάνει και το μπάνιο σου!
Α.Φ.
 
Παζάρια στην απόδειξη
Μέχρι σήμερα ήταν γνωστά τα παζάρια στην τιμή. Εδώ και λίγο καιρό όμως οι καταστηματάρχες μαζί με την τιμή παζαρεύουν και την απόδειξη. Μάλιστα όσα περισσότερα λεφτά κόψουν από το προϊόν, τόσο μικρότερη απόδειξη εκδίδουν…
Α.Φ.
 
Δεν πέφτει σταγόνα
Ολοκληρώθηκε η επισκευή της στέγης στο Κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου που ήταν τρύπια και πλέον δεν πέφτει ούτε σταγόνα στο εσωτερικό του!
Α.Φ.
 
 
Ενδιαφέρον, αλλά… 
Δημότης του Βόλου επικοινώνησε με όλες τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να τις ενημερώσει για την κατάσταση ορισμένων παιδιών, ρακένδυτων, πεινασμένων, που ζητιανεύουν στους δρόμους της πόλης. Δυστυχώς μόνο η αστυνομία ενδιαφέρθηκε, αλλά κι αυτή είχε πολλή δουλειά…
Δ.Π
 
Στις καφετέριες
Εδώ και δύο εβδομάδες που είναι κλειστό το πρώην Πολυκλαδικό τα παιδιά έχουν βγει από το πρόγραμμά τους και έχουν κατακλύσει τις καφετέριες. Ενός κακού μύρια έπονται. Και μετά μιλάμε για Νέο Σχολείο.
Δ.Π
 
Γράψιμο
Μας ενημέρωσαν πως από την ημέρα που ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος η δημοτική αστυνομία δεν αφήνει αυτοκίνητο για αυτοκίνητο που να μην το γράψει. Τυχαίο; Ελπίζουμε πως ναι.
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου