Διεγράφη ο Δ. Τσατλακίδης από την παράταξη του Σπ. Κοπάλη

Τελευταία ενημέρωση: 2017-12-22, 11:46:16
Διεγράφη ο Δ. Τσατλακίδης από την παράταξη του Σπ. Κοπάλη

Με μία σκληρή δήλωση κατά του εκλεγμένου μέλους του συνδυασμού του στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Δ. Τσατλακίδη, ο επικεφαλής Σπύρος Κοπάλης αναφέρει ότι τον διαγράφει από την παράταξη και τον κατηγορεί ότι συμπορεύτηκε με τον συνδυασμό του Τ. Μπασδάνη.

Αναλυτικά, στη δήλωσή του ο κ. Κοπάλης αναφέρει: "Λυπάμαι ειλικρινά που σήμερα βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να διαγράψω, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της παράταξης μας, τον κ. Δ. Τσατλακίδη. Ο κ. Τσατλακίδης στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της Δ.Ε του Επιμελητηρίου Μαγνησίας όχι μόνο δεν στήριξε την τιμητική πρόταση που μου έγινε για την θέση του Α’ Αντιπρόεδρου απ τον συνδυασμό «Μαγνησία 2025» αλλά προχώρησε και στην θετική ψήφο των συνεργατών του κ. Μπασδάνη παρότι είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει για την εκ διαμέτρου αντίθετη στάση μας από αυτή που επέλεξε…

Ο κ.Τσατλακίδης δεν ήρθε σε αντίθεση μόνο με εμένα και την θέληση όλων των συνεργατών της παράταξής μας αλλά, ήρθε σε αντίθεση με έναν ολόκληρο οργανισμό (ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ) που τον στήριξε, τον ψήφισε και δαπάνησε χρήματα και εργατοώρες και γι αυτόν όπως και για όλους μας.

Δυστυχώς για τον κ.Τσατλακίδη προτεραιότητα δεν έχουν οι συνάδελφοι του, προτεραιότητα δεν έχουν οι αρχές της επιμελητηριακής μας παράταξης, παρά μόνο η παράταξη Μπασδάνη την οποία και καλώ τώρα πλέον να φανερωθεί και να «αγκαλιάσει το νόθο παιδί της» Τσατλακίδη.

Τελειώνοντας θα ήθελα να εκφράσω την αποδοκιμασία μου αλλά και τον προβληματισμό μου για τα πρόσφατα γεγονότα των Επιμελητηριακών εκλογών".

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=