ΤΟΠΙΚΑ

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Βόλο

ληστεία-σε-σούπερ-μάρκετ-στο-βόλο-851206

Ληστεία με την απειλή κουζινομάχαιρου σημειώθηκε χθες το πρωί σε σούπερ μάρκετ του Βόλου, στην συνοικία της Καλλιθέας. Το συμβάν σημειώθηκε χθες στις 11.30 το πρωί, στην συμβολή των οδών Ιωλκού και Μυκηνών, λίγα μέτρα πριν τη διασταύρωση του Περιφερειακού, στο σούπερ μάρκετ «Πανεμπορική» ιδιοκτησίας αφών Βερόπουλοι.
Ένα άνδρας μετρίου αναστήματος εισήλθε εντός του σούπερ μάρκετ φορώντας κράνος. Κατευθύνθηκε στο ταμείο, όπου βρισκόταν η 45χρονη υπάλληλος και αρχικά της ζήτησε να του κάνει σε ψιλά ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.
Η ταμίας του είπε να μεταβεί σε ένα περίπτερο για να πάρει ψιλά. Ο άγνωστος άνδρας κοντοστάθηκε αρχικά και στη συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του ένα κουζινομάχαιρο ζητώντας τα λεφτά του ταμείου. Η 45χρονη υπάλληλος έντρομη ξεκλείδωσε την ταμειακή μηχανή και του παρέδωσε το ποσό των 908 ευρώ. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πεζός, όπου τον περίμενε ένας συνεργός του, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν ψηλός με μέτρια σωματική διάπλαση. Τρέχοντας εισήλθαν στους στενούς δρόμους που υπάρχουν στην συνοικία με κατεύθυνση την οδό Κύπρου και εξαφανίστηκαν.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, αστυνομικοί της οποία έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δύο δραστών. Μέχρι χθες αργά το βράδυ γινόταν προσαγωγές υπόπτων αλλά και εξέταση μαρτύρων, προκειμένου να συγκεντρωθούν πληροφορίες για την ταυτότητα των δύο δραστών.
Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει ότι επρόκειτο για Έλληνα υπήκοο, ειδικά για τον δράστη της ληστείας, καθώς η προφορά του κατά την διάρκεια της στιχομυθίας του με την ταμία δεν έδειχνε ότι είναι αλλοδαπός.
Πάντως, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο τρόπος που έγινε η ληστεία και ο τρόπος διαφυγής τους δεν καταμαρτυρά περίπτωση «επαγγελματιών» του είδους, αλλά νεαρών που ήθελαν να εξασφαλίσουν χαρτζιλίκι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου