ΤΟΠΙΚΑ

Ωρες αγωνίας για 26χρονη αγνοούμενη

ωρες-αγωνίας-για-26χρονη-αγνοούμενη-189370

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ

Δραματική έκκληση προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη της 26χρονης κόρης της, Ηλιάννας Σταμαδιανού, που έχει εξαφανιστεί το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης προς ξημερώματα Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου, απευθύνει μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ η μητέρα της, Μαρία. Η νεαρή γυναίκα από τον Ασωπό Λακωνίας, που επί μία εβδομάδα δεν έχει δώσει ίχνη ζωής, αναζητείται και στον Βόλο, όπου τους τελευταίους μήνες έχει έρθει πέντε φορές τουλάχιστον, σε αναζήτηση μιας φίλης της.

Για τον εντοπισμό της Ηλιάννας Σταμαδιανού έχει ήδη εκδοθεί ειδοποίηση Amber alert. Χθες η μητέρα της, Μαρία, επικοινώνησε με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ζητώντας βοήθεια για να βρεθούν τα ίχνη της 26χρονης, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με τη μητέρα της 26χρονης, η νεαρή Ηλιάννα βρισκόταν στο σπίτι της στον Ασωπό Λακωνίας μέχρι και την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ. «Στις 6 το πρωί της Πέμπτης, μόλις ξύπνησα, δεν τη βρήκα στο σπίτι. Την αναζητήσαμε στο κινητό αλλά ήταν κλειστό», περιγράφει το χρονικό της εξαφάνισης η κ. Μαρία Σταμαδιανού.

Η 26χρονη έφυγε με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό Toyota Yaris, κι έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Η οικογένειά της την αναζητά παντού, ενώ τελευταία οι έρευνες στρέφονται και στον Βόλο.

«Πιστεύουμε ότι είναι στον Βόλο. Από το καλοκαίρι έχει επισκεφθεί τουλάχιστον πέντε φορές την πόλη, αναζητώντας μια φίλη της από το πανεπιστήμιο, την οποία δεν μπορεί να βρει. Εχει φύγει κι άλλες φορές από το σπίτι. Μας έλεγε ότι πάει στη Σπάρτη και τελικώς βρισκόταν στον Βόλο. Κάθε φορά γυρνούσε όλο και πιο στεναχωρημένη, επειδή δεν έβρισκε τη φίλη της. Δεν είχε κλείσει όμως ποτέ το κινητό της. Τρελαίνομαι μόνο στη σκέψη να της έχει συμβεί κάτι. Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι καλά και να βρεθεί γρήγορα. Κάνει θεραπεία. Φοβάμαι μήπως είναι κάπου, με χρειάζεται και δεν μπορεί να με ειδοποιήσει», η κραυγή αγωνίας της μητέρας.

Η ίδια μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ επεσήμανε ότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν ήρεμη, ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έφευγε και δεν θα άφηνε πίσω της ίχνη.

Το μόνο που ζητά είναι από τον κάθε πολίτη να προσέξει στη γειτονιά του μήπως δει παρκαρισμένο το αυτοκίνητό της, το λευκό Toyota Yaris με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΜ 3960, ώστε να μπορέσουν από κάπου να πιαστούν. «Αν βρούμε το αυτοκίνητο ίσως καταφέρουμε να εντοπίσουμε και την ίδια. Πηγαίνοντας ο καθένας στη δουλειά του, επιστρέφοντας στο σπίτι του, ας κοιτάξει καλύτερα, μήπως δει ένα κορίτσι να περιφέρεται μόνο. Είναι μέτριου ύψους, ντυμένη με μαύρο τζιν παντελόνι και γκρενά πουλοβεράκι, κατσαρά μαύρα μαλλιά, τα οποία συνήθως τα έχει αλογοουρά», αναφέρει.

Η οικογένεια της 26χρονης, που έχει ενεργοποιήσει ομάδες αναζήτησης και στον Βόλο, ζητά από όποιον δει κάτι ή μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει είτε με την αστυνομία είτε σε ένα από τα τρία τηλέφωνα: 2732082823, 6948111721 και 6950105777.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Σχετικά άρθρα:

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου