ΤΟΠΙΚΑ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 78χρονος

σκοτώθηκε-σε-τροχαίο-78χρονος-489088

Θύμα τροχαίου δυστυχήματος έπεσε 78χρονος, κάτοικος εν ζωή Πτελεού. Πρόκειται για τον Φώτη Χασιώτη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε με δύναμη σε δέντρο. Τραυματισμένη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου η 70χρονη σύζυγός του, η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στις 8:40 το πρωί, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας – Βόλου. Ο άτυχος ηλικιωμένος οδηγούσε το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση τη Σούρπη, όταν επιχείρησε να δέσει τη ζώνη ασφαλείας. Ενέργεια που στάθηκε μοιραία για τη ζωή του.

Ο 78χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε από την πορεία του, ανετράπη και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο.

Ο ίδιος βρήκε ακαριαία το θάνατο, ενώ τραυματισμένη διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και νοσηλεύεται η σύζυγός του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Εξάλλου σοβαρά τραυματίστηκε χθες το απόγευμα 60χρονος, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη συμβολή των οδών Ζάχου και Αριστοτέλους. Ο 60χρονος διεκομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου δεν έγιναν γνωστές από την αστυνομία.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου