ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-851206

Ούτε δύο μέρες…  

…Δεν πρόλαβαν να λειτουργήσουν οι λάμπες που έβαλαν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βόλου στο πάρκο πίσω από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων για να παίζουν και τα παιδιά στην μπασκέτα που υπάρχει εκεί – και πάλι δεν λειτουργούν.
Α.Φ.
 
Χωρίς νερό
Για δυόμισι ώρες περίπου έμεινε χωρίς νερό η Δράκεια την Κυριακή από το τις 7 έως και τις 9.30 το βράδυ. Αιτία σπάσιμο στον κεντρικό αγωγό, ωστόσο το πρόβλημα αποκαταστάθηκε άμεσα.
Α.Φ.
 
Παράπονα…
…Κάνει ο κόσμος ότι τα καθίσματα στο Αστικό ΚΤΕΛ είναι αρκετά βρώμικα. Ε, δεν είναι κακό ένα – ένα τα λεωφορεία να καθαριστούν… Τόσος κόσμος μπαίνει και βγαίνει και κάθεται στο ίδιο μέρος!
Α.Φ.
 
 
Απαράδεκτο
Η εικόνα μιλά από μόνη της. Η οδός Σκούρα στη Νέα Δημητριάδα έχει γίνει ένας απέραντος μπαζότοπος. Καναπέδες, στρώματα, ακόμη και βάρκες συμπληρώνουν την απαράδεκτη εικόνα. Οι υπεύθυνοι τι κάνουν;;;
Δ.Π
 
 
Καταλήψεις
Οι διαμαρτυρίες των μαθητών ξεκινούν από το κτηριακό πρόβλημα και συνεχίζουν με τις εκδρομές… Και μετά την 28η έχουμε να δούμε το λεγόμενο ντόμινο καταλήψεων για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Δ.Π
 
Αναβρασμός
 Η διαβούλευση των προτάσεων του Υπ. Παιδείας για το Νέο Πανεπιστήμιο ξεκίνησαν. Οι φοιτητές γυρίζουν την πλάτη στις αλλαγές, μιας και αυτές θα σηματοδοτήσουν το τέλος του Πανεπιστημίου, όπως το γνωρίζουμε. Έτσι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας βρίσκεται σε αναβρασμό και να δούμε τι θα ακολουθήσει.   
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου