ΤΟΠΙΚΑ

«Αερομαχίες» για ένα εισιτήριο από Βόλο προς Λονδίνο

αερομαχίες-για-ένα-εισιτήριο-από-βό-197199

Ανοιξε το σύστημα κράτησης εισιτηρίων της Easy Jet για πτήσεις από Βόλο προς Λονδίνο

Σε… αερομαχίες επιδόθηκαν προχθές δεκάδες ταξιδιώτες, προκειμένου να εξασφαλίσουν εισιτήριο πτήσης με την Easy Jet από τον Βόλο προς το Λονδίνο. Ο αεροδιάδρομος μεταξύ αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου και Γκάτγουικ στο Λονδίνο, εγκαινιάζεται την Τετάρτη 27 Ιουνίου και την Τρίτη με το άνοιγμα του συστήματος κράτησης εισιτηρίων, εξαντλήθηκε σχεδόν το σύνολο των εισιτηρίων. Εως και τις 8 προχθές το βράδυ, μόλις τέσσερις θέσεις παρέμεναν κενές για την παρθενική πτήση της Easy Jet από το Βόλο προς το Λονδίνο.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Η ανακοίνωση -από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, την περασμένη Τετάρτη- του ανοίγματος γραμμής τακτικών πτήσεων της Easy Jet, η οποία θα συνδέσει από το ερχόμενο καλοκαίρι τον Βόλο με το Λονδίνο, κράτησε σε… εγρήγορση δεκάδες υποψήφιους ταξιδιώτες.

Ετσι, όταν άνοιξε και επισήμως το σύστημα κράτησης εισιτηρίων, η επισκεψιμότητα κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα. Ο Βόλος μπήκε και επίσημα στον χάρτη των προορισμών της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους και μάλιστα δυναμικά.

Μέσα στις πρώτες ώρες, είχε σχεδόν εξαντληθεί ο αριθμός των εισιτηρίων για την πρώτη πτήση της Easy Jet, την Τετάρτη 27 Ιουνίου.

Στις 8 το βράδυ της Τρίτης, το σύστημα ενημέρωνε ότι υπάρχουν μόλις τέσσερις θέσεις κενές για την πρώτη πτήση της εταιρείας από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου προς το Λονδίνο.

Η γραμμή, όπως φαίνεται και στο ημερολόγιο των πτήσεων, ανοίγει την Τετάρτη 27 Ιουνίου και η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου.

Θα γίνουν συνολικά 20 πτήσεις, κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Οι ώρες αναχώρησης κάθε Τετάρτη θα είναι στις 21:35 και άφιξη στο Λονδίνο 23:05, και κάθε Σάββατο αναχώρηση στις 12:00 και άφιξη στις 13:20.

Οι πτήσεις επιστροφής από το Λονδίνο προς τον Βόλο θα είναι κάθε Τετάρτη στις 15:20 και άφιξη στη Ν. Αγχίαλο στις 20:50, και κάθε Σάββατο αναχώρηση στις 06:00 και άφιξη στις 11:20.

Η πρεμιέρα των πτήσεων προς Λονδίνο γίνεται με χαμηλό ναύλο και τιμή εισιτηρίου που διαμορφωνόταν έως χθες το βράδυ στα 44,44 ευρώ. Ιούλιο και Αύγουστο, οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλουν ανάλογα με την ημερομηνία που θέλει κανείς να ταξιδέψει, δεν ξεπερνούν όμως προς το παρόν τα 209 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου