ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» από τη ζωή γνωστός οδοντοτεχνίτης

εφυγε-από-τη-ζωή-γνωστός-οδοντοτεχν-199140

Σε ηλικία 82 ετών «έφυγε» χθες από τη ζωή ο συνταξιούχος οδοντοτεχνίτης Χρήστος Σεφέρης. Ο άτυχος άνδρας απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς. Χθες το μεσημέρι ξάπλωσε στο κρεβάτι του όμως δεν ξανασηκώθηκε ποτέ. Η σύζυγός του κάλεσε άμεσα σε βοήθεια όταν αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν καλά, όμως δυστυχώς ο 82χρονος είχε ήδη εκπνεύσει.

Η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος. Κανένας δεν περίμενε την τραγική κατάληξη. Χθες το πρωί είχε ξυπνήσει και φαινόταν να είναι καλά. Ο άτυχος 82χρονος ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος.

Σε αυτό είχε συμβάλει και ο τρόπος ζωής του. Ήταν αθλητικός τύπος. Του άρεσε το κυνήγι, ενώ ήταν χειμερινός κολυμβητής. Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια συναντιόταν με τους φίλους του και έκαναν περιπάτους στην πόλη.

Δυστυχώς, τα τρία τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνταν με προβλήματα υγείας, όμως και πάλι κατάφερνε να στηρίζεται στα πόδια του και να ικανοποιεί ο ίδιος τις ανάγκες του. Τα άγγελμα του θανάτου του χθες σκόρπισε θλίψη. Ολοι έκαναν λόγοι για έναν τίμιο οικογενειάρχη, έναν εξαίρετο επαγγελματία.

Ο 82χρονος ήταν πολύ γνωστός οδοντοτεχνίτης. Διατηρούσε εργαστήριο στην Δον Δαλεζίου με Αλεξάνδρας μέχρι και τα 65 του χρόνου οπότε συνταξιοδοτήθηκε.

Ήταν παντρεμένος, και από το γάμο του είχε αποκτήσει μία κόρη, ενώ ευτύχισε να γνωρίσει και μία εγγονή. Η κηδεία του έγινε σήμερα Τρίτη στις 3.30 το μεσημέρι από τον Άγιο Δημήτριο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου