ΤΟΠΙΚΑ

Με ρυθμούς χελώνας… η καταμέτρηση στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

με-ρυθμούς-χελώνας-η-καταμέτρηση-στ-200033

Ουδέν νεότερο… (εκτός από τις ψήφους που έδωσε η κάλπη της Σκιάθου) σχετικά με τα αποτελέσματα της τριήμερης εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Επικεφαλής, υποψήφιοι, αλλά και επαγγελματίες, οι οποίοι συμμετείχαν στις εκλογές, παραμένουν σε παρατεταμένη αγωνία. Αυτή την ώρα (01:30), έξι ολόκληρες ώρες αφότου ολοκληρώθηκε οριστικά η ψηφοφορία και ακόμη η εκλογική επιτροπή δεν έχει εκδώσει το παραμικρό.

Η διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων στο Επιμελητήριο Μαγνησίας εξελίσσεται με ρυθμούς χελώνας, με αποτέλεσμα να κορυφώνεται η αγωνία των υποψηφίων.

Από τις 7:30 το απόγευμα, οπότε ξεκίνησε η διαλογή των ψηφοδελτίων μέχρι αυτή την ώρα έχουν καταμετρηθεί μόνο τα ψηφοδέλτια της κάλπης από τη Σκιάθο, όπου ψήφισαν 214 μέλη του Επιμελητηρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη Σκιάθο, η εκλογική επιτροπή ξεκίνησε να καταμετρά τις ψήφους του Τμήματος Υπηρεσιών. Τίποτε, όμως, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η διαδικασία πριν από λίγο είχε διακοπεί προκειμένου να γίνει διάλειμμα, ενώ με την επανέναρξή της αναμένεται η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων που αφορούν στο Τμήμα Υπηρεσιών, όπου ψήφισαν 1.390 μέλη του Επιμελητηρίου.

Με αυτούς τους ρυθμούς, τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται νωρίς τα ξημερώματα.

Τα αποτελέσματα στη Σκιάθο

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Σκιάθο ψήφισαν 237 μέλη του Επιμελητηρίου. Από την καταμέτρηση προέκυψε ότι το Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα, επικεφαλής του οποίου είναι ο Αριστοτέλης Μπασδάνης, έλαβε 166 ψήφους, η «Μαγνησία 2025», επικεφαλής της οποίας είναι ο Τρύφων Πλαστάρας έλαβε 68 ψήφους, ενώ ο συνδυασμός «Επιχειρώ Μεταφέρω Αναπτύσσω» έλαβε 0 ψήφους. Ακόμη, βρέθηκε ένα άκυρο ψηφοδέλτιο και ένα λευκό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου