Διάλογος για τη Δημοκρατία

Τελευταία ενημέρωση: 2017-12-07, 18:44:24
Διάλογος για τη Δημοκρατία

Στον Βόλο θα βρίσκεται αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Θεόδωρος Στάθης, με αφορμή την εκδήλωση διαλόγου με θέμα «Δημοκρατία για όλους», που διοργανώνεται στις 7μ.μ. στο Forum Conference Center ξενοδοχείου Παρκ.

Η εκδήλωση διαλόγου πραγματοποιείται με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού, με τίτλο «Αναζητώντας πρότυπο Δημοκρατίας για το σήμερα».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Χρήστος Μπουκώρος, βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Παπαϊωάννου, συγγραφέας, Νίκος Πιτσούλης, πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «Δήμητρα» και Θεόδωρος Στάθης, συγγραφέας του βιβλίου. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Βασιλική Σαμακοβλή, διευθύντρια σύνταξης της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Ο κ. Στάθης διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, υπουργός Γεωργίας, στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, και βουλευτής Λάρισας για τρεις τετραετίες.

Με αφορμή την παραπάνω εκδήλωση, ο Νίκος Πιτσούλης επεσήμανε: «Σε καιρούς κρίσης, όπου η οικονομική διάσταση τείνει να αμφισβητήσει κατακτήσεις και δικαιώματα, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια την έννοια της Δημοκρατίας, είναι αναγκαίος ο κοινωνικός διάλογος για τους θεσμούς και πώς αυτοί μπορούν να συμβάλλουν στην εμβάθυνση της Δημοκρατίας. Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα, είναι ευθύνη όλων μας, πολιτών και πολιτικών, να αναζητήσουμε το σύγχρονο περιεχόμενο της Δημοκρατίας».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=