ΤΟΠΙΚΑ

Εκτακτη γενική συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου

εκτακτη-γενική-συνέλευση-του-αγροτικ-207686

Εκτακτη γενική συνέλευση των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου συγκαλείται την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 10.30π.μ., μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού, στην αίθουσα συγκεντρώσεων του εργοστασίου ΕΒΟΛ, του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, στην Α΄ ΒΙΠΕ Βόλου.

Στη συνέλευση, ο πρόεδρος του ΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη για τις δράσεις και την πορεία του Συνεταιρισμού, καθώς και για τους στόχους και τις προοπτικές το επόμενο διάστημα.

Επίσης θα γίνει ενημέρωση για τα επενδυτικά σχέδια της ΕΒΟΛ, αλλά και για άλλα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της τοπικής γαλακτοβιομηχανίας.

Σημειώνεται πως η γενική συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει νόμιμα, εφόσον στην έναρξη της συνεδρίασης ο αριθμός των μελών που παρίστανται σε αυτή και έχουν δικαίωμα ψήφου είναι μεγαλύτερος από το ήμισυ (1/2) του συνολικού αριθμού των μελών του ΑΣ που έχουν δικαίωμα ψήφου. Εάν δεν συντελεστεί η απαρτία αυτή, η γενική συνέλευση συνέρχεται σε επαναληπτική συνεδρίαση, χωρίς νέα πρόσκληση, στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή την Πέμπτη 28/12/2017 και με τα ίδια θέματα της αρχικής ημερησίας διάταξης. Στην επαναληπτική αυτή συνεδρίαση απαρτία υπάρχει, οποιοσδήποτε και αν είναι ο αριθμός των παρισταμένων μελών του ΑΣ που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου