ΤΟΠΙΚΑ

Το χρέος του καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος

το-χρέος-του-καλείται-να-κάνει-ο-ολυμπι-851206

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για όλα είναι στον Ολυμπιακό Βόλου προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Οι ερυθρόλευκοι πάντως βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής και το «στραβοπάτημα» στην Δράμα αναθάρρησαν και οι ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτούς στην βαθμολογία.
Συγκεκριμένα η Λαμία που φιγουράρει στην τρίτη θέση έχει πλησιάσει στους δύο μόλις πόντους τους ερυθρόλευκους και την Κυριακή έχει την ευκαιρία να τους προσπεράσει σε περίπτωση που επικρατήσει της Αρτας εντός έδρας για την 28η αγωνιστική, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό.
Η κατάσταση πλέον περιπλέκεται και εκεί που όλοι παρακαλούσαν για νίκη της Λαμίας στο ματς με τον Πιερικό, ίσως τώρα να παρακαλούν για το αντίθετο προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει σίγουρα την δεύτερη θέση. Βέβαια ο Κώστας Σταματίου που βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους παίκτες του, τους έχει προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ο Ολυμπιακός να βρεθεί στην τρίτη θέση, αλλά τονίζει και το ότι η Λαμία πρέπει να κάνει ρεπό στην συνέχεια.
Το πρόγραμμα πλέον θέλει τους ερυθρόλευκους να αγωνίζονται στις 22/4 στην Θεσσαλονίκη ενάντια στον ΠΑΟΝΕ. Στον Ολυμπιακό φυσικά και έχουν στο μυαλό τους πως πιο δύσκολο είναι το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΝΕ παρά με τον Πιερικό, καθώς σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι έχουν βαθμολογική απώλεια, τότε το ματς με τον Πιερικό θα περάσει σε δεύτερη μοίρα και δεν θα έχει καμία σημασία.
Όσον αφορά στους απόντες , ο Βραζιλιάνος Μασάντο θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας αφού έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και όπως είχε αποφασισθεί θα λείψει από τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης αλλά και από το ματς της 31ης αγωνιστικής με τον Ανδρούτσο στη Γραβιά. Ο Μασάντο πάντως θα συμμετάσχει κανονικά στο ντέρμπι του ΕΑΚ με τον Πιερικό.
Μπορεί ο «Μάσα» να απουσιάζει, αλλά επιστρέφει ο Μπουντούρης που απουσίασε από το ερυθρόλευκο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής και η ομάδα του δεν κατέκτησε την νίκη για τρίτη φορά που αυτός ήταν απών. Τέλος οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν χθες χωρισμένοι σε δυο γκρουπ κάνοντας ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση στο ΕΑΚ από την οποία θα απέχει ο Βαγγέλης Διαμάντης. Ο 22χρονος επιθετικός έχει τράβηγμα στο δικέφαλο και ακολουθεί θεραπεία έτσι ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Από την άλλη ο Φλώρος προπονείται και πάλι, αλλά σε κάποιες επίπονες ασκήσεις προφυλάσσεται ώστε να μην έχει κανένα μεγαλύτερο πρόβλημα στο παλιό του τραύμα. Ο Φλώρος πάντως αγωνίστηκε με την Δόξα Δράμας για 63 λεπτά μέχρι να αντικατασταθεί από τον Ακπαρίδη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου