ΤΟΠΙΚΑ

Δέματα σε 700 οικογένειες του Βόλου από την Μονή Βατοπεδίου

δέματα-σε-700-οικογένειες-του-βόλου-από-τ-209593

Με την καθοριστική βοήθεια και συμπαράσταση της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, η τοπική Εκκλησία θα απλώσει και φέτος την μητρική της μέριμνα σε εκατοντάδες οικογένειες της περιοχής μας, ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αίτημα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου προς τον Καθηγούμενο Αρχιμ. Εφραίμ, η περιώνυμος Αγιορείτικη Μονή απέστειλε μεγάλη ποσότητα αναγκαίων ειδών διατροφής τα οποία, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα διατεθούν σε επτακόσιες οικογένειες, διά των κατά τόπους ενοριών.

Σε σχετική επιστολή του προς τον Καθηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου, ο Σεβασμιώτατος επισημαίνει ότι «η πολύτιμη συμπαράστασή σας θα έρθει να συμπληρώσει και να ενισχύσει το δικό μας βαλάντιο, που είναι αρκετά εξασθενημένο πλέον, αφού οι απαιτήσεις που έχουμε μπροστά μας σε όλα τα μέτωπα είναι τεράστιες».

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, διερμηνεύοντας τα αισθήματα των αποδεκτών της πολύτιμης βοήθειας, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, για την εκ νέου προσφορά της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου