ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Οι “πεινασμένοι”
Μπορεί να θεωρηθούν πεινασμένοι γλείφτες και φερέφωνα όσοι δεν πληρώνουν, όσοι παρακαλούσαν για να παίζουν χωρίς να πληρώνουν δήλωση συμμετοχής ,όσοι παρακαλούν για μείωση ποινών ,όσοι θέλουν να τα έχουν καλά με όλους και όσοι τηλεφωνούν για να μην πάρει ο παρατηρητής τα λεφτά του και γενικότερα όσοι κάνουν την ομάδα δικιά τους επιχείρηση και συνδικάτο. Όποιος άλλος βολεμένος τα επικαλείται, κοιτάει τον καθρέπτη του!!!

Ενίσχυση
Στην οικονομική ενίσχυση των Αθλητικών Σωματείων της περιοχής προχωρά ο Δήμος Νέας Αγχιάλου μετά τη σχετική ομόφωνη απόφαση που έλαβε στην τελευταία συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με αυτή το συνολικό ποσό των 18.000 ευρώ θα κατανεμηθεί ως εξής: Πύρασος (8.000 ευρώ), Μικροθήβες (5.000 ευρώ) και Αϊδίνι (5.000 ευρώ).
Πάντα τέτοια και κάποιοι να παραδειγματίζονται.

Μηνύματα
Θετικά μηνύματα κατά της βίας στα γήπεδα αλλά και υπέρ της ιδέας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έδωσε το περασμένο Σάββατο στο ντέρμπι της Αισωνίας ο Αντώνης Ακτσιαλής και τα λόγια του μάλιστα συζητήθηκαν πριν και μετά τον αγώνα…

Υπεύθυνος μη διεξαγωγής αγώνα
Διαμαρτυρήθηκε ο πρόεδρος του Σαρακηνου κ.Γ. Βαΐτσης γιατί χθες ήταν και λογικά στους “κάτω”, αφού ήταν υπεύθυνος για τη μη διεξαγωγή αγώνα επειδή δεν πλήρωσε, όπως κάνουν όλοι, το εξοδολόγιο διαιτησίας και κυρίως τον παρατηρητή διαιτησίας.
Ισχυρίσθηκε ότι ο παρατηρητης δεν ήταν εκεί, αλλά αυτό ήταν εκ του πονηρού, αφού όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο είδαμε ότι ήταν εκεί,απλά δεν έδωσε στόχο για μην γίνει ό,τι είχε ξαναγίνει.
Αφού είναι νόμιμος σε όλα ο πρόεδρος, γιατί και την προηγούμενη φορά που δεν ήθελε να πληρώσει τον παρατηρητή διαιτησίας τηλεφώνησε μέλος του ΔΣ της Ενωσης και του ζήτησε να παρέμβει (κομματικά)για να μην πάρει ο “σύντροφος” την αποζημίωσή του;;;;
Και παράβαση να μην γίνει… που γίνεται, απαιτείται σεβασμός σε όλους αυτούς που βλέπουν το ποδόσφαιρο ως ερασιτεχνικό.
Ενας άνθρωπος πάντως που δεν δίνει 20 ευρώ για να γίνει ένας αγώνας που περιμένουν 34 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φρόντισαν να κλειστούν μέσα το Σάββατο για να είναι εντάξει την Κυριακή και οι 40 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο να φύγουν απογοητευμένοι… τίθεται στη διάθεση των αγνών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για να κριθεί!!!
Πάντως σε τίποτα δεν φταίει ο Σαρακηνός ως ομάδα που προσπαθεί…

Eρώτηση…
Στο γήπεδο του Σαρακηνού έχει μήπως κάποια δικαιώματα χρήσης και ο Δήμος Βόλου;;;
(Ίσως ως ανακατασκευαστής!!!)

O δαίμων
Ο “δαίμων” έκανε το λάθος και ο προπονητής είδε την ομάδα του μια θέση κάτω και κάτι έπαθε. Πάντως επειδή έχει και τα παραπανίσια κιλά του… μάθαμε ότι μπαίνει σε πρόγραμμα, αφού τον περιμένουν τιμητικές διακρίσεις και θέλει να εμφανισθεί αθλητικός, όπως τον γνώρισε και τον χειροκρότησε ο κόσμος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου