ΤΟΠΙΚΑ

Πέντε «στροφές» απομένουν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα

πέντε-στροφές-απομένουν-στο-περιφε-851206

Στις επόμενες αναμετρήσεις έχουν ρίξει το βάρος οι ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος μετά το πέρας της 29ης αγωνιστικής. Πέντε «στροφές» απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν και η κάθε ομάδα θέλει νίκες για διαφορετικούς λόγους την Κυριακή. Ο Εθνικός Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να γελάσει ξανά έχοντας ως αντίπαλο αυτή την φορά την ομάδα του Αρη Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ Ρήγας και Αστέρας μετά τα ισόπαλα αποτελέσματα θέλουν να βρεθούν και πάλι σε τροχιά νικών κόντρα σε Απόλλωνα Λάρισας και ΑΕ Παραληθαίων αντίστοιχα.

Ο Εθνικός Ολυμπιακός
Ακόμη πέντε αγωνιστικές έμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος και ο Εθνικός Ολυμπιακός βρίσκεται σε απόσταση 12 βαθμών από τον δεύτερο Ρήγα Φεραίο. Οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά και στην βαθμολογική κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε ήδη υπάρχουν σκέψεις ώστε ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας σε συνεργασία με τον βοηθό του Μιχάλη Μπίζο να δώσουν τις ευκαιρίες και τη δυνατότητα και σε παίκτες μη βασικούς να δείξουν τι αξίζουν. Επόμενος αντίπαλος για το ερυθρόλευκο συγκρότημα είναι η ομάδα του Αρη Αγίου Κωνσταντίνου και μάλιστα εκτός έδρας. Όσον αφορά στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν την νίκη στο Βόλο με 2-0. Η κυριακάτικη αναμέτρηση πάντως μόνο εύκολη δεν πρόκειται να είναι, μιας και ο σύλλογος από την Φθιώτιδα είναι από τις δυνατές ομάδες του ομίλου και καταλαμβάνει τη τρίτη θέση στης βαθμολογίας.

Ο Ρήγας Φεραίος
Τον Απόλλωνα Λάρισας υποδέχεται την Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος με σκοπό να επιστρέψει και πάλι στις εντός έδρας επιτυχίες μετά την απώλεια βαθμών από το Βελούχι στο Καρπενήσι. Ο Ρήγας
άλλωστε τα καταφέρνει καλύτερα στην έδρα του, εκεί που πραγματοποιεί και φέτος αξιόλογη πορεία. Συγκεκριμένα κατά την φετινή περίοδο μετρά σε 13 παιχνίδια 12 νίκες και μια μόλις ισοπαλία. Ο Λάκης Μπακάλης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τάσσο, Αρσένο , Καραπλιάγκο και Λάτο. Ο προσεχής αντίπαλος της ομάδας του Βελεστίνου προέρχεται από την ήττα στο Βόλο από τον Εθνικό Ολυμπιακό, ενώ κατέχει και την 13η θέση στον βαθμολογικό
πίνακα.

Ο Αστέρας Ριζομύλου
Σε αντίθεση με τον Ρήγα Φεραίο ο Αστέρας δεν φημίζεται για τις αποδόσεις του στην έδρα του. Η ομάδα από το Ριζόμυλο παραχώρησε ακόμη μια ισοπαλία και έτσι έφθασε τις τέσσερις στο «σπίτι» της. Επόμενος αντίπαλος για τους παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου είναι η ΑΕ Παραληθαίων στα Τρίκαλα. Οι κοκκινόμαυροι έπεσαν στην 5η θέση πέντε αγωνιστικές πριν από την λήξη του φετινού πρωταθλήματος και έχουν συγκεντρώσει ήδη 40 βαθμούς σε 27 αγώνες όταν στόχος της ομάδας ήταν η σωτηρία στην αρχή της περιόδου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου