ΤΟΠΙΚΑ

Μόνο σε ένα θαύμα μπορεί να ελπίζει για την σωτηρία της η Νίκη

μόνο-σε-ένα-θαύμα-μπορεί-να-ελπίζει-γι-851206

Λόγος να σκέφτεται κανείς το παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν υφίσταται πλέον στη Ν. Ιωνία, που προσπαθούν μέσα από τα «μαύρα σύννεφα» που συγκεντρώθηκαν μετά το καταδικαστικό αποτέλεσμα της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό, να δουν όσο πιο αισιόδοξα μπορούν το μέλλον. Η Νίκη έχασε μια σημαντική «μάχη» στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην Β Εθνική και ουσιαστικά έκανε δώρο στην ομάδα της Κομοτηνής την σωτηρία της, αφού πλέον ο Πανθρακικός απομακρύνθηκε στους έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στο κυανόλευκο συγκρότημα μπορούν να ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα στις εννιά αγωνιστικές που απομένουν για να σώσουν την σεζόν, βλέποντας ως πρώτο υποψήφιο θύμα τους τον Εθνικό Αστέρα που είναι στους τέσσερις βαθμούς απόσταση.
Εχοντας πετάξει μια- μια στο καλάθι των αχρήστων χρυσές ευκαιρίες για να σφραγίσουν την συμμετοχή τους και τη νέα σεζόν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία όπως με τον Εθνικό Πειραιώς, τον Θρασύβουλο, τον Μεσσηνιακό, τον Πανθρακικό, την Καλαμάτα και τον Πανσερραϊκό, με εμφανίσεις κατώτερες των περιστάσεων έφεραν την ομάδα προ των πυλών της Γ Εθνικής. Ετσι, καλούνται από ‘δω και στο εξής να κάνουν την υπέρβαση στις εννιά εναπομείνασες αγωνιστικές, που σίγουρα το πρόγραμμα δεν μπορεί να θεωρηθεί ευνοϊκό, αρχής γενομένης μάλιστα από τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Γιάννενα και Προοδευτική που ακολουθούν.
Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και με αυτό το σκεπτικό κοιτούν μπροστά στη Ν. Ιωνία. Αλλωστε έχουν δείξει ότι στους «μικρούς»… κολλάνε και με τους «μεγάλους» της κατηγορίας τα πηγαίνουν καλύτερα. Βέβαια τώρα, περιθώρια δεν υπάρχουν και ούτε παιχνίδια χωρίς άγχος, αλλά ούτε και ματς που δεν είναι στο πρόγραμμα να κατακτηθούν. Κάθε αγώνας έχει ξεχωριστή σημασία και κάθε ήττα σπρώχνει τη Νίκη προς τον «γκρεμό» που οδηγεί στην Γ Εθνική.
Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην ψυχολογία, αφού το ηθικό όλων των ποδοσφαιριστών είναι στο ναδίρ. Μέσα σε όλα αυτά ψάχνει να βρει και τις λύσεις για την ενδεκάδα, μια και θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μπαλάφας, Σίμιτς και Κουτσογιάννης.
Οσον αφορά τον τραυματισμό του Πρέντραγκ Σίμιτς που τον έθεσε νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ήταν «καθαρή» και δεν υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία.

Θα λείψουν με Εθνικό Πειραιώς Αρτσε και Αφόνσο
Αφόνσο και Αρτσε συμπλήρωσαν κάρτες στο ματς με τον Πανθρακικό. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες ότι δυο παίκτες θα εκτίσουν την ποινή τους στο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Πειραιώς.

Σκληρή ανακοίνωση από το Blue Club
Ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά «κρούει το καμπανάκι» σε παίκτες και τεχνικό τιμ, που με την αρνητική τους πορεία έχουν φέρει την ομάδα σε δύσκολη θέση εξέδωσε το Blue Club, με αφορμή την ανακοίνωση για την εκδρομή των φιλάθλων για το επόμενο παιχνίδι στα Γιάννενα. Συγκεκριμένα από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ως Blue Club «Παν. Ντοκούζης» σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας που στηρίζουμε και αγαπάμε, αλλά κυρίως σεβόμενοι τους εαυτούς μας, θα συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι να στηρίζουμε την ιδέα «ΝΙΚΗ» μέχρι το τέλος. Το Blue Club “Π. Ντοκούζης” διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή στα Γιάννενα. Η ιδέα της Νίκης και η ομάδα της Νίκης δεν τελειώνουν ούτε στη Β Εθνική ούτε στη Γ Εθνική, αλλά ούτε και με το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε γνωρίζουμε όλοι ότι η ιστορία της Νίκης είναι ένα ατέλειωτο βιβλίο που αποτελείται από λευκές και μαύρες σελίδες. Εσείς όλοι, διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές της φετινής Νίκης σε τι χρώμα σελίδας στο βιβλίο της ιστορίας της Νίκης Βόλου θέλετε να γράψετε τα ονόματά σας; Εμείς θα είμαστε και στα Γιάννενα να σας δούμε και να σας στηρίξουμε. Αν το αξίζετε και αυτό θα το δούμε»!!!.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου