ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο Αντ. Σαμαράς και Αλ. Τσίπρας

στο-βόλο-αντ-σαμαράς-και-αλ-τσίπρας-491477

Τελικά η περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά δεν θα καταλήξει στο Βόλο, αλλά θα ξεκινήσει από τη Μαγνησία. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς την ερχόμενη Πέμπτη 21 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο Βόλο, όπου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία.

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, θα περιοδεύσει στη Λάρισα, ενώ το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα περιοδεύσει στους νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου-Λάρισας το ερχόμενο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση του προγράμματος της περιοδείας του κ. Σαμαρά.

 

Στο Βόλο την Πέμπτη ο Αλ. Τσίπρας

Περιοδεία στην αγορά του Βόλου θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του Συνασπισμού των κινημάτων και της Οικολογίας Αλέξης Τσίπρας το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. από τα γραφεία της Περιφερειακής Κίνησης «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» (Γαλλίας 8α , δίπλα στο καφενείο Μουριές).

Στο ίδιο χώρο ο Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13.30.

Τον Πρόεδρο του Συνασπισμού θα συνοδεύουν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Πουλάκης και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Παπαϊωάννου Δημήτριος του συνδυασμού «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου