ΤΟΠΙΚΑ

Αναγκαία η στήριξη του «Δος ημίν σήμερον» για να καλυφθεί το πρόγραμμα σίτισης

αναγκαία-η-στήριξη-του-δος-ημίν-σήμερ-218866

Στο ελάχιστο έχουν μειωθεί οι εισφορές του κόσμου στο «Δος ημίν σήμερον», την κορυφαία φιλανθρωπική δομή της τοπικής Εκκλησίας, που χρειάζεται την διαρκή στήριξη του κόσμου, για να συνεχίσει την καθημερινή προσφορά φαγητού σε 200 περίπου απόρους.

Το κέντρο σίτισης απόρων του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου, εκτιμάται ότι θα βρεθεί σε οριακό σημείο, αν συνεχιστεί η μείωση των εισφορών σε χρήματα και τρόφιμα, ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία προστίθενται 70 επιπλέον μερίδες, που προορίζονται για το Ινστιτούτο Αλτσχάϊμερ. Οι ανάγκες έχουν αυξηθεί σημαντικά, το Σαββατοκύριακο και στις περιόδους εορτών και αργιών, με αποτέλεσμα να καθίσταται αναγκαία η συνδρομή του κόσμου.

Να σημειωθεί, πως η φιλανθρωπική δομή παραμένει ανοιχτή 365 μέρες το χρόνο, χωρίς καμιά διακοπή, προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες δεκάδων οικογενειών, τόσο τις καθημερινές όσο και κατά την εορταστική περίοδο.

Ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου, π. Χαρίλαος Παπαγεωργίου, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, έκανε έκκληση συμπαράστασης στην τοπική κοινωνία, στους δεκάδες ευαισθητοποιημένους πολίτες, οι οποίοι ανταποκρίνονται και στηρίζουν με το απόθεμα της αγάπης τους, το κέντρο σίτισης του μητροπολιτικού ναού του Βόλου, να στηρίξουν εκ νέου την προσπάθεια αυτή καθώς κάθε προσφορά είτε τροφίμων είτε χρημάτων, είναι πολύτιμη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου