ΤΟΠΙΚΑ

Στη Λάρισα σήμερα ο πρωθυπουργός

στη-λάρισα-σήμερα-ο-πρωθυπουργός-491499

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Imperial στην περιφερειακή σύσκεψη που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ με τρεις θεματικές ενότητες που αφορούν στην Κοινωνική Πολιτική, την Αναπτυξιακή Πολιτική και την Αγροτική Πολιτική. Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνεται ομιλία του υποψηφίου περιφερειάρχη Απ. Παπατόλια, ενώ θα ακολουθήσει η ομιλία του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου που βρίσκονται ήδη στη Λάρισα από τις αρχές της εβδομάδας, ο πρωθυπουργός σήμερα θα παρουσιάσει το στρατηγικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης για τη διοικητική και οικονομική αποκέντρωση της χώρας με επίκεντρο τον Καλλικράτη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Imperial στην περιφερειακή σύσκεψη που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση των συμπερασμάτων και ακολούθως θα μιλήσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας, τον οποίο στηρίζει το ΠΑΣΟΚ. Την εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

9:30 π.μ. Έναρξη περιφερειακής σύσκεψης με διεξαγωγή τριών εργαστηρίων (Ξενοδοχείο Imperial):

1. Κοινωνικής Πολιτικής

2. Αναπτυξιακής Πολιτικής

3. Αγροτικής Πολιτικής

12:30 μ.μ. Ολομέλεια – Παρουσίαση συμπερασμάτων εργαστηρίων

1:15 μ.μ. Ομιλία υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολου Παπατόλια

1:30 μ.μ. Ομιλία Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Α. Παπανδρέου

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου