ΤΟΠΙΚΑ

Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών

συνέλευση-της-επιτροπής-αγώνα-πολιτώ-224940

Μολονότι αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία θα συζητούνταν το θέμα της καύσης των σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, ζήτημα που τελικώς δεν μπήκε στο τραπέζι του διαλόγου, η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου «κατά της καύσης σκουπιδιών» συγκαλεί συγκέντρωση για σήμερα στις 8:30 το απόγευμα, στη Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για να συζητήσουν «για τις μελλοντικές τους κινήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο εκτελών χρέη Δημάρχου, Θάνος Θεοδώρου, πρότεινε τη σύγκληση ανοιχτής συγκέντρωσης στο Δημαρχείο, μετά τις γιορτές, προκειμένου το θέμα να συζητηθεί παρουσία επιστημονικών φορέων.

Σε ανακοίνωσή της, η επιτροπή, αναφέρει ότι «η υποχώρηση της δημοτικής αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάζει τους πολίτες του Βόλου. Αντίθετα πρέπει να μας ανησυχεί το γεγονός ότι την ίδια ώρα που ορίστηκε το πρωί της Δευτέρας Δημοτικό Συμβούλιο, ύπουλα προσπάθησαν να αποψιλώσουν τα δέντρα στην οδό Καραμπατζάκη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου