ΤΟΠΙΚΑ

Τα ψηφοδέλτια του Κ. Αγοραστού σε Λάρισα και Τρίκαλα

τα-ψηφοδέλτια-του-κ-αγοραστού-σε-λάρισ-492360

Τα ψηφοδέλτια «νίκης και προοπτικής» στη Λάρισα και τα Τρίκαλα παρουσίασε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, επικεφαλής της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» Κ. Αγοραστός.

Στη Λάρισα, παρουσιάζοντας στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού τους 29 υποψηφίους, ο κ. Αγοραστός χαρακτήρισε το συνδυασμό ως «έναν από τους πιο ισχυρούς στα χρονικά της αυτοδιοίκησης».

Αναφερόμενος στην κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών τόνισε: «Η Θεσσαλία χρειάζεται αιρετή περιφέρεια που να θέτει «κόκκινες γραμμές» απέναντι στην κεντρική εξουσία. Αιρετή περιφέρεια που να προγραμματίζει, να υλοποιεί και να διεκδικεί, τεκμηριωμένα, αλλά μαχητικά. Στόχος μας δεν είναι η Θεσσαλία της… σιωπής, αλλά η Θεσσαλία της ζωντάνιας και της δημιουργίας, της ελπίδας και των ανοιχτών οριζόντων».

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Λάρισας είναι οι: Αγγέλης Αθανάσιος, Αλατάς Δημήτριος, Γιακοβής Δημήτριος, Γρηγορίου Ζήσης, Δεσπόπουλος Κωνσταντίνος, Ζιάκα-Λουκανίκα Βάσω, Καγιάννης Χρήστος, Καλομπάτσιος Χρήστος, Κουλώτσιος Κωνσταντίνος, Κουλώτσιος Κωνσταντίνος, Κυρίτσης Ευάγγελος, Λιάπης Χρήστος, Μαμαρά Μαρία, Μπίλλης Απόστολος, Παιδής Αθανάσιος, Παλιούρα-Μουζούκη Αικατερίνη, Παπαρίσης Απόστολος, Παπαποστόλου Δημήτριος, Παπαχαραλάμπους Γρηγόρης, Πατουλιώτης Αλέξανδρος, Πικρός Κωνσταντίνος, Πίνακας Βασίλειος, Σακελάρης Μιχάλης, Σιαφαρίκας Ιωάννης, Σιδερόπουλος Χρήστος, Σοφολόγη-Μπαλταγιάνη Σοφία, Σταυροθεοδώρου Ελένη, Σταφύλη Ουρανία, Τζιαστούδης Μάνθος, Τουρβάτσιος Στέλιος.

Στα Τρίκαλα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τόνισε: «Στόχος μας είναι να ενώσουμε τη Θεσσαλία. Επιζητούμε κάθε χρήσιμη άποψη για τον τόπο μας χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις».

Ο κ. Αγοραστός ανέφερε ότι η Θεσσαλία σήμερα «δεν έχει ανάγκη από πολλά λόγια. Η Θεσσαλία έχει ανάγκη σήμερα από σκληρή δουλειά και ομαδικό πνεύμα, πνεύμα καλόπιστου διαλόγου, συλλογικότητας και συνεργασίας. Η Θεσσαλία μας χρειάζεται όλους. Χρειάζεται, όμως, όλοι μας να προτάξουμε το εμείς. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Αυτή τη δέσμευση αναλαμβάνουμε σήμερα όλοι όσοι είμαστε εδώ: Να λειτουργούμε ως ομάδα, ομάδα νίκης, ομάδα δουλειάς, ομάδα αποτελέσματος για την Θεσσαλία και προσφοράς στον Θεσσαλό.

Ως ομάδα μαζί με όλους αυτούς που υποστηρίζουν το συνδυασμό μας, μαζί με όλες και όλους τους Θεσσαλούς χωρίς διακρίσεις.

Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας, καλούμε όλες και όλους τους Θεσσαλούς σε «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» όπως είναι το όνομά του συνδυασμού μας. Με λογότυπο το «Θ» που συμβολίζει τη Θεσσαλία, το νέο Θεσμό, τις υπεύθυνες και ξεκάθαρες Θέσεις μας που μετουσιώνουν τα Θέλω των Θεσσαλών».

Στα Τρίκαλα οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι:

Αργυροπούλου-Καλλιάρα Ελένη, Βότσαρη-Ζαρακότα Βασιλική, Γακόπουλος Χρήστος, Γεωργίου Γεώργιος, Γκρέκος Χρήστος, Γουγουλάκη Ευαγγελή, Δήμα-Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα, Μπάρδας Κωνσταντίνος, Μπέλλος Κώστας, Νάνης Ηλίας, Νικολάου Ζέφη, Τσιακόβης Ηλίας, Τσίγκας Γεώργιος.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου