ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-851206

Ανεπαρκείς      

Εχουμε φτάσει σε σημείο να διεκδικούμε τα αυτονόητα. Δηλαδή εκπαιδευτικούς και βιβλία στα σχολεία αλλά κυρίως ασφαλή κτήρια για όλα τα παιδιά. Το περιστατικό στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής που λίγο έλειψε να σκοτώσει τους μαθητές και τον καθηγητή, φέρνει στην επιφάνεια την ανεπάρκεια του συστήματος, την αδιαφορία των υπευθύνων που φτιάχνουν σχολεία απλά και μόνο για να κόψουν την κόκκινη κορδέλα στα εγκαίνια. Τώρα τι έχουν να πουν; Πώς θα αντικρύσουν τους γονείς, τους μαθητές και τους καθηγητές;

Δ.Π

Τασάκι η γλάστρα

Στην είσοδο του Διαύλου υπάρχει ένας πολυγωνικός χώρος για λουλούδια και φυτά. Τη θέση των φυτών όμως έχουν πάρει τα αποτσίγαρα και τα σκουπίδια, ενώ οι υπεύθυνοι, αν και έχουν κληθεί εδώ και μέρες, δεν έχουν κάνει ακόμη την εμφάνισή τους.

Δ.Π

 
Ναρκοπέδιο
Κατά μήκος της οδού Γαλλίας τα πεζοδρόμια είναι κίνδυνος – θάνατος… Περπατάς και είτε γίνεσαι λούτσα είτε πέφτεις!
Α.Φ.
 
Λακκούβα – κίνδυνος
Στην συμβολή των οδών Γαλλίας με Ιωάννου Καρτάλη υπάρχει μια λακκούβα που για να περάσεις και να μην σπάσεις το αμάξι σου πρέπει να πηγαίνει με 10 χιλιόμετρα… Όσοι ήδη τα σπάσατε το λογαριασμό στο δήμο!
Α.Φ.
 
Δωρεάν… λόγω κρίσης
Η NEL Lines που στην περιοχή μας εκτελεί δρομολόγια το επιβατηγό πλοίο Αλκυόνη από και προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων ανακοίνωσε πως για όλους τους φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ σε όλα τα πλοία της εταιρίας τα δέματά τους θα μεταφέρονται δωρεάν. Τα δέματα θα πρέπει να είναι στο μέγεθος μιας μικρής κούτας, ενώ ο αποστολέας δικαιούται μια δωρεάν αποστολή δέματος σε κάθε απόπλου του πλοίου, επιδεικνύοντας φωτοτυπία του πάσου του φοιτητή και φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας.
Α.Φ.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου