Ενημερωτικά σεμινάρια για τους δημοσιογράφους

Τελευταία ενημέρωση: 2017-11-17, 16:13:49
Ενημερωτικά σεμινάρια για τους δημοσιογράφους

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στέρεας Ελλάδας και Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συμφώνησαν από κοινού να πραγματοποιήσουν τέσσερα σεμινάρια 2,5 ωρών το καθένα, με θέμα: «Εισαγωγή νέων τεχνολογιών στα ΜΜΕ».

Οι ώρες των επιμορφωτικών σεμιναρίων διατίθενται από τον ΠΣΑΤ και χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με αποτέλεσμα η συμμετοχή στα σεμινάρια να είναι δωρεάν.

Μετά από συνεννόηση τόσο με τον πρόεδρο του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ανδρέα Βέγλη, όσο και με τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ κ. Σωτήρη Τριανταφύλλου, τα σεμινάρια θα διεξαχθούν αρχικά το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στον Βόλο, και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί στη Λάρισα.

Στο τέλος Ιανουαρίου του 2018 αναμένεται να πραγματοποιηθεί αντίστοιχο σεμινάριο σε Τρίκαλα – Καρδίτσα (ενδιάμεσα) και στη Λαμία, αν υπάρξει ενδιαφέρον.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=