ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-851206

Επικίνδυνο σημείο  

Στην οδό Σταδίου το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται έργα και ο δρόμος είναι σκαμμένος στην άκρη του με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο να κινούνται οι οδηγοί με μεγάλη ταχύτητα… Προσοχή!
Α.Φ.
 
Δύσκολο;
Πήρε το μάτι μου αρκετές φορές κόσμο που μέσα στο μπλε κάδο πετάει και άλλα σκουπίδια εκτός από ανακυκλώσιμα και αντίστοιχα και κόσμο που ενώ έχει απέναντι από το σπίτι του μπλε κάδο ρίχνει όλα τα σκουπίδια στους πράσινους. Πόσο δύσκολο είναι αλήθεια να κάνουν το σωστό;
Α.Φ.
 
«Πίσσα» σκοτάδι
Το οδικό κύκλωμα Πηλίου στο μεγαλύτερο μέρος του είναι «πίσσα» σκοτάδι. Ακόμα και οι στύλοι με τα φώτα που υπάρχουν σε ορισμένα σημεία τίποτα δεν κάνουν που σημαίνει ότι οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί!
Α.Φ.
 
Υποσχέσεις
Χόρτασαν υποσχέσεις για άλλη μια φορά οι κτηνοτρόφοι στην Συνάντηση που είχαν με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αιτήματα η τιμή του γάλακτος, το θέμα των αδειών ίδρυσης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, η ενίσχυση της βιολογικής κτηνοτροφίας και η ανάγκη ίδρυσης του αγροτικού ΤΕΜΠΜΕ για τα οποία για άλλη μια φορά άκουσαν πως δρομολογούνται λύσεις… αυτές που τόσα χρόνια μένουν απλά στο δρόμο…
Α.Φ.
 
Δημόσια και «δωρεάν» παιδεία
Δεν είναι δυνατόν να μας λένε εδώ και χρόνια για δωρεάν παιδεία και να πληρώνουν οι μαθητές τα βιβλία των αγγλικών τους. Όχι για το φροντιστήριο, αλλά για το δημόσιο σχολείο!!! Μαθητές δίνουν στην καλύτερη περίπτωση 15 ευρώ για τα βιβλία τους, ενώ πολλοί γονείς αδυνατούν να καταβάλουν ακόμη και 1 ευρώ. Πότε λοιπόν θα γίνει κάτι; Ας απαντήσει επιτέλους το Υπουργείο Παιδείας.
Δ.Π
 
Ξεπαγιάζουν
Αν είναι δυνατόν να φτάνουμε σε μια εποχή που θα διεκδικούμε τα αυτονόητα. Τι θα πρέπει να κάνουν οι μαθητές στο ΕΕΕΕΚ και το 4ο Γυμνάσιο για να ζεσταθούν; Θα παίζουν το κρυφό σχολείο και θα ζεσταίνονται με ξυλόσομπα; Κι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα, γιατί μας πληροφορούν ότι έρχεται μπούμερανκ… ψύχους.
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου