ΤΟΠΙΚΑ

Κοιμόταν «αγκαλιά» με 74 δενδρύλλια χασίς

κοιμόταν-αγκαλιά-με-74-δενδρύλλια-χασ-851206

Στο υπνοδωμάτιο έκρυβαν 74 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης δύο αδέλφια από την Πορταριά, που συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.
Συγκεκριμένα, τα δύο αδέλφια ηλικίας 34 και 32 ετών, μηχανουργοί, παρακολουθούνταν εδώ και μέρες από τους αστυνομικούς ως ύποπτοι διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Χθες στις 2 το μεσημέρι, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία που διέμενα στην Πορταριά και βρήκαν 74 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης μικρής ανάπτυξης με ύψος μέχρι 12 εκατοστά. Τα δύο αδέλφια είχαν επιμελώς κρυμμένα τα δενδρύλλια σε τρία φυτώρια, προκειμένου να μην γίνονται αντιληπτά.
Παράλληλα βρέθηκαν δύο ποσότητες σπόρων κάνναβης βάρους 0,445 και 0,681 γραμ., όπως επίσης ένα ξίφος, δύο μαχαίρια, το ένα με ενσωματωμένη σιδερογροθιά και το άλλο με πριονωτή λεπίδα, μία ξύλινη παλιά εικόνα με απεικόνιση την Παναγία την Νυμφοκρατούσα και ένα καρδιόσχημο καβούκι χελώνας με απεικόνιση την ανάσταση του Χριστού.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως επίσης και τα υπόλοιπα ευρεθέντα αντικείμενα, ενώ τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα υπηρεσίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου