ΤΟΠΙΚΑ

«Σάρωσε» πινακίδες για παράνομη στάθμευση η Τροχαία στο κέντρο

σάρωσε-πινακίδες-για-παράνομη-στάθ-235571

Έριξε δύο ψιχάλες και το κέντρο της πόλης γέμισε χθες με παρανόμως σταθμευμένα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να μην μπορεί να διεξαχθεί απρόσκοπτα και να επικρατήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ενενήντα δύο κλήσεις έκοψαν χθες οι αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων. Οι αστυνομικοί της Ομάδας, οι οποίοι διενεργούσαν ελέγχους με στόχο την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, «ξήλωσαν» μία προς μία τις πινακίδες των οχημάτων οδηγών παραβατών.

Σε διαρκή κίνηση ήταν συνολικά οχτώ αστυνομικοί, ενώ επικεφαλής της εξόρμησης ήταν ο διοικητής της Τροχαίας Βόλου, Αθανάσιος Κουλούρης.

Με δίκυκλες μοτοσικλέτες οι αστυνομικοί σταματούσαν παντού όπου έβρισαν παράνομα σταθμευμένα οχήματα και έκοβαν πρόστιμα. Το κέντρο της πόλης είχε κυριολεκτικά κατακλειστεί και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν με δυσκολία.

Οι αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ διενεργούσαν ελέγχους από τις 9.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Κατά τη διάρκειά τους βεβαίωσαν δεκάδες παραβάσεις. Στην Ιωλκού, στην Καρτάλη, τη Δημητριάδος, την Ιάσονος υπήρχαν Ι.Χ. που παρά την απαγόρευση της στάθμευσης καταλάμβαναν το οδόστρωμα.

Οι παραβάτες καλούνται τώρα να πληρώσουν πρόστιμα ύψους 80 ευρώ (ή 40 ευρώ αν σπεύσουν να καταβάλλουν τα πρόστιμα εντός δέκα ημερών από την ημέρα βεβαίωσής τους).

Με την κλήση καλούνται παράλληλα να παραδώσουν τις άδειες κυκλοφορίας τους, οι οποίες σημειωτέον αφαιρούνται για χρονικό διάστημα είκοσι ημερών.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου