ΤΟΠΙΚΑ

Φυλάκιση 54 μηνών για επεισόδιο και τραυματισμό αστυνομικού στην Πάλτση

φυλάκιση-54-μηνών-για-επεισόδιο-και-τραυ-245249

Ενέμεινε στην πρωτόδικη απόφαση το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου την Παρασκευή και καταδίκασε τον 51χρονο από το Κερατσίνι (που τον Αύγουστο του 2017 πυροβόλησε στον αέρα και τραυμάτισε αστυνομικό στην Πάλτση) σε φυλάκιση 56 μηνών χωρίς μετατροπή χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Στο δικαστήριο ζωντάνεψαν οι σοκαριστικές στιγμές του επεισοδίου. Ο 51χρονος, για άγνωστο λόγο και χωρίς καμία αφορμή, ενώ βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής, άρχισε ξαφνικά να υβρίζει τους πελάτες και να απειλεί με ένα μαχαίρι.

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που βρισκόταν στην ταβέρνα ως πελάτης, παρενέβη με ήρεμο τρόπο για να τον συνετίσει, όμως ο 51χρονος «νταής» έστρεψε το μαχαίρι εναντίον του και τον τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι. Ο 51χρονος, απτόητος, τον απείλησε με ένα όπλο που είχε στην κατοχή του. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, πυροβολώντας στον αέρα και ενώ στην ταβέρνα επικρατούσε πανικός.

Καταδίκη για ρευματοκλοπή

Στο μεταξύ, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε την Παρασκευή 57χρονο για ρευματοκλοπή. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος, καθώς αποδείχτηκε ότι είχε παραβιάσει τον μετρητή της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα το αντίτιμο για την κατανάλωση ρεύματος ξενοδοχείου ευρύτερης περιοχής του Βόλου να μην αντιστοιχεί στην πραγματική αξία για το διάστημα από τον Απρίλιο του 2012 έως και τον Απρίλιο του 2013. Ο 57χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου