ΤΟΠΙΚΑ

Δράσεις για τα 85χρονα του Οδηγισμού

δράσεις-για-τα-85χρονα-του-οδηγισμού-250773

Παιχνίδι πόλης για παιδιά και νέους διοργανώνεται μεθαύριο Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί από το Τοπικό Τμήμα Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Η δράση θα πραγματοποιηθεί με σημείο εκκίνησης-τερματισμού τη συμβολή των οδών Εθνικών Αγώνων και Αμασείας έμπροσθεν της Εστίας του Τοπικού Τμήματος Νέας Ιωνίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, και θα περιλαμβάνει το πάρκο του Ελικοδρομίου ως τον περιβάλλοντα χώρο πέριξ του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας.

«Φορέστε το μαντίλι σας, τη στολή σας, μην ξεχάσετε το χαμόγελό σας, το σακίδιό σας ή ένα μπουκαλάκι με νερό, και ελάτε με χαρούμενη διάθεση να μεταδώσουμε τον δικό μας παλμό» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, 85 χρόνια δίνει τον δικό του παλμό με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων. Με δυναμικά προγράμματα μέσα σε αυτοδιοικούμενες ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6946904259, 6973405715.

Στην Αγριά

Εκδηλώσεις διοργανώνονται επίσης από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Αγριάς μεθαύριο Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Πορφυρογένη. Συγκεκριμένα θα προβληθεί βίντεο με το έργο της εθελοντικής οργάνωσης «Wheeling2Help» και το ταξίδι του Νίκου Μαγγίτση στο Νεπάλ με το «The Extra Mile Nepal Project». Παράλληλα θα γίνουν εργαστήρια κατασκευής δώρων από τις μικρότερες ηλικίες, που θα προσφερθούν σε εθελοντικές οργανώσεις και προβολή εθελοντικών δράσεων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικού Τμήματος Αγριάς. Είσοδος ελεύθερη. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6947778205 και 2428091836.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου