Στον Βόλο η Γενική Συνέλευση των 59 Επιμελητηρίων της χώρας

Τελευταία ενημέρωση: 2017-10-31, 19:33:56
Στον Βόλο η Γενική Συνέλευση των 59 Επιμελητηρίων της χώρας

Στο επίκεντρο του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθεί το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου η Μαγνησία, όπου το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα φιλοξενήσει τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Οι εργασίες, στις οποίες θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι και από τα 59 Επιμελητήρια όλης της χώρας, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου “Valis Resort” στην Αγριά Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, με καλωσόρισμα όλων των επιμελητηριακών παραγόντων από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη.

Μεταξύ άλλων, κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών, αναμένεται η έγκριση του προϋπολογισμού της ΚΕΕΕ για το έτος 2018.

Κατά την δεύτερη ημέρα των εργασιών, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, όπου αναμένεται η παρουσία κυβερνητικών παραγόντων, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος θα μιλήσει για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης, αλλά και για τα κίνητρα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης το Επιμελητήριο Μαγνησίας  θα βραβεύσει τοπικές επιχειρήσεις και φορείς που έχουν επιδείξει ξεχωριστές και καινοτόμες επιδόσεις μέσα στην χρονιά, αναδεικνύοντας την δυναμική που αναπτύσσει το επιχειρείν στην περιφέρεια σε αυτή την δύσκολη για την χώρα χρονική συγκυρία.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=