ΤΟΠΙΚΑ

Ταλαντούχα Βολιώτισσα στο «Voice»

ταλαντούχα-βολιώτισσα-στο-voice-254832

Αισθητή έκανε την παρουσία της στην προκριματική φάση του τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού «The voice» η Βολιώτισσα Δέσποινα Σβερώνη, ο οποία συμμετείχε με επιτυχία στα blind auditions και εντάχθηκε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. Η 32χρονη ερμηνεύτρια εντυπωσίασε το κοινό ερμηνεύοντας το κεφάτο «Δεν ζητάω πολλά», και πήρε το «εισιτήριο» προκειμένου να συνεχίσει την πορεία της στον δεύτερο κύκλο του μουσικού ριάλιτι.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η χαρισματική ερμηνεύτρια, κόρη του Αλέξιου Σβερώνη και της Χρυσούλας Κωστοπούλου, ξεδίπλωσε το ταλέντο και το μπρίο της στην κριτική επιτροπή, ενώ δηλώνει πανευτυχής, διότι εντάχθηκε στην ομάδα του κορυφαίου καλλιτέχνη. «Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω» δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Η μουσική είναι κεφάλαιο ζωής για την ίδια. Σπούδασε στο Δημοτικό Ωδείο Νέας Ιωνίας με δασκάλα την καθηγήτρια φωνητικής Ρωξάνη Γιαρέντη και τα δώδεκα τελευταία χρόνια δίνει το δικό της «παρών» στα μουσικά τεκταινόμενα του Βόλου αλλά και ευρύτερα, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της πόλης. Ο κύκλος των μουσικών της ενδιαφερόντων είναι μεγάλος, κι όπως ομολογεί επιθυμία της είναι να εξελιχθεί ερμηνευτικά αλλά και δισκογραφικά.

«Καλή νεράιδα» αποδείχθηκε η εξαδέλφη της Δέσποινα, η οποία την προέτρεψε να δηλώσει συμμετοχή και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της. Το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε τις προσδοκίες της και της άνοιξε έναν καινούργιο δρόμο μεταξύ των διαγωνιζόμενων του «The voice». Η εμπειρία που αποκόμισε μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται «πολύ ωραία, το κλίμα πολύ όμορφο και όλο το έμψυχο δυναμικό, κριτές αλλά και διαγωνιζόμενοι, πολύ ευγενικοί» όπως επισημαίνει.

Μετά την εμφάνισή της, που προβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, έλαβε δεκάδες συγχαρητήρια μηνύματα από όλη την Ελλάδα, με ευχές για καλή συνέχεια στον μουσικό διαγωνισμό.

Αναμένοντας με ανυπομονησία να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ακρόασης, ονειρεύεται το μέλλον, που περιστρέφεται γύρω από τη μουσική, με έντεχνες, ροκ, ελληνικές και διεθνείς πινελιές. Στο μεταξύ, πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές με ομάδα αξιόλογων μουσικών, που έχει ως βασικούς συντελεστές τους Ταξιάρχη Κούντρια, δάσκαλο κιθάρας και Ιάσονα Τουφεξή στο βιολί, ενώ προστίθενται εναλλάξ και άλλα γνωστά ονόματα, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εμφάνισης.

Ονειρο της Δέσποινας Σβερώνη είναι να προχωρήσει μουσικά και να βιώσει τη χαρά της συμμετοχής, σε ένα μουσικό ριάλιτι που δίνει το βήμα σε νέα ταλέντα να κατακτήσουν τη δική τους θέση στον χώρο της μουσικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου