Η Μαγνησία έχει δυνατότητες για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο

Τελευταία ενημέρωση: 2017-10-29, 19:44:40
Η Μαγνησία έχει δυνατότητες για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο

Η Μαγνησία έχει δυνατότητες για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο όπως τόνισε η Υπ. Τουρισμού Έλενα Κουντουρά 

Ευρεία σύσκεψη είχε σήμερα στο Βόλο η Υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και συζήτησε με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του Οργανισμού Λιμένος Βόλου για τις προτεραιότητες στην τουριστική ανάπτυξη της Μαγνησίας, και την προώθηση και προβολή της ως ελκυστικού προορισμού για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γ. Ζαφείρης και τα μέλη του Προεδρείου κα Χριστίνα Χρυσοστομίδη, Γ. Κοντορίζος, κ. Β.Καραουλάνης, Γ.Μποτσιβάλης, η εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου κα Μαρία Διαμαντή, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κα Θέκλα Καμμένου, ο Αντιπρόεδρος του ΞΕΕ κ. Κ. Λεβέντης, ο κ. Θρ. Σταυριδόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, ο κ. Στ. Φαφούτης, Καθηγητής ΣΕΦAΑ Αθηνών,  οι βουλευτές κ. Αλ. Μεϊκόπουλος και Μ. Μπαλής, η περιφερειακή σύμβουλος Μαρίνα Χρυσοβελώνη κ.α

Η Υπουργός τόνισε ότι η ανάπτυξη του τουρισμού της Μαγνησίας είναι σταθερά ανοδική τα δύο τελευταία χρόνια. Με τη συνεργασία όλων, όπως επισήμανε, θα συνεχιστούν στοχευμένα οι δράσεις για την δυναμική προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Μαγνησίας, με στόχο τον τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, που είναι το ζητούμενο της υλοποιούμενης εθνικής και περιφερειακής τουριστικής πολιτικής ενώ προανήγγειλε νέες αεροπορικές συνδέσεις για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Οι φορείς από την πλευρά τους  έθεσαν το σύνολο των αναπτυξιακών προτάσεων για το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, και την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στη βάση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Μαγνησίας ενώ ζήτησαν από την Υπουργό να μεταφέρει στους συναρμόδιους υπουργούς, τα αιτήματα και τις προτάσεις τους που αφορούν σε ζητήματα συναρμοδιότητας με άλλα υπουργεία και φορείς.

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=