ΤΟΠΙΚΑ

Τελετές απονομής πτυχίων στην Πολυτεχνική Σχολή του Π.Θ.

τελετές-απονομής-πτυχίων-στην-πολυτε-258880

Η τελετή αναγόρευσης διδακτόρων και απονομής διπλωμάτων στους αποφοίτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον Άρεως, στο Βόλο, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, ώρα 09.30

Αναγόρευση Διδακτόρων και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, ώρα 11.30

Αναγόρευση Διδακτόρων και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, ώρα 10.00

Αναγόρευση Διδακτόρων και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, ώρα 11.45

Αναγόρευση Διδακτόρων και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, ώρα 13.15

Αναγόρευση Διδακτόρων και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου