ΑΛΜΥΡΟΣ

Κάλπη στον Αλμυρό για τις εκλογές

κάλπη-στον-αλμυρό-για-τις-εκλογές-265097

Ενημέρωση επαγγελματοβιοτεχνών για τις αρχαιρεσίες του Επιμελητηρίου

Ενημέρωση για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 9-10-11 Δεκεμβρίου 2017 παρέχει η Ενωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, η οποία τονίζει ότι σε αυτές τις εκλογές θα λειτουργήσει για πρώτη φορά κάλπη και στον Αλμυρό. Η Ενωση επισημαίνει ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας διαθέτει τέσσερα τμήματα και συγκεκριμένα το εμπορικό, των υπηρεσιών, το μεταποιητικό και το τουριστικό, και τονίζει ότι ο Αλμυρός είναι ανάγκη να εκπροσωπηθεί και στα τέσσερα τμήματα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο δείγμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Στην εκλογική διαδικασία, επισημαίνει, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά κάλπη στον Αλμυρό, γεγονός που θα διευκολύνει του επαγγελματοβιοτέχνες και θα τους δώσει τη δυνατότητα να εμφανίσουν μια αυξημένη δυναμική, τόσο στη συμμετοχή όσο και στη μεγάλη εκπροσώπηση της επαρχίας του Αλμυρού, στο επόμενο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Οι επαγγελματοβιοτέχνες στον Αλμυρό θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, εφόσον είναι ταμειακώς ενήμερα και έχει παρέλθει τουλάχιστον ένας χρόνος από την εγγραφή τους (δηλαδή μέχρι 8 Δεκεμβρίου 2016) και έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2016.

Να επισημανθεί ότι ταμειακώς ενήμερα μέλη θεωρούνται τα νομικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. μέχρι και το έτος 2016 και τα φυσικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο Επιμελητήριο μέχρι και το έτος 2016.

Τα Νομικά πρόσωπα (Ο.Ε., Ε.Ε., Α.Ε. ΕΠΕ, ΙΚΕ, Συν/σμοί κ.λπ.), μέλη του Επιμελητηρίου, θα πρέπει να υποδείξουν τους εκπροσώπους τους για τις εκλογές και να υποβάλλουν τα σχετικά δικαιολογητικά μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2017.

Η Ενωση καλεί τα μέλη της να εξοφλήσουν τις συνδρομές παρελθουσών χρήσεων μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2017 ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν το δικαίωμα της ψήφου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου