ΤΟΠΙΚΑ

Υπέγραψε προσύμφωνο ανόδου ο Εθν. Ολυμπιακός

υπέγραψε-προσύμφωνο-ανόδου-ο-εθν-ολυμ-851206

Με μια νίκη και δυο ισοπαλίες για τις ομάδες της Μαγνησίας συνεχίστηκε ο τέταρτος όμιλος του Περιφερειακού πρωταθλήματος μετά από την διακοπή του. Για την 29η αγωνιστική ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου πήρε την νίκη σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ στην ισοπαλία με σκορ
1-1 έμεινε τόσο ο Ρήγας παίζοντας εκτός έδρας με το Βελούχι, όσο και ο Αστέρας που υποδέχθηκε τον Ταυρωπό στο Ριζόμυλο.

Ο Εθνικός Ολυμπιακός
Ενα ακόμη βήμα ανόδου έκανε με την 22η νίκη του στο πρωτάθλημα ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου που κερδίζοντας στο Στάδιο της Νεάπολης τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ρήγα Φεραίου ξέφυγε 12 βαθμούς από τον δεύτερο στη βαθμολογία υπογράφοντας έτσι προσύμφωνο ανόδου. Στο 85΄ ο Μπιτέλης βρήκε δίχτυα, ενώ ο επόμενος αντίπαλος για το συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα θα είναι ο Άρης Αγίου Κωνσταντίνου εκτός έδρας.
Ο Ρήγας Φεραίος
Σε ισοπαλία 1-1 υποχρεώθηκε ο Ρήγας Φεραίος από το Βελούχι στην Ευρυτανία, αν και ήταν καλύτερος των γηπεδούχων, όμως δεν αξιοποίησε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δόθηκαν στους παίκτες του.
Στο 13 έγινε το 1-0, όταν ο Ηλιάδης έβγαλε τη σέντρα και Αναστασόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αράπη. Στο 35’ έγινε το 1-1 με τον Τσιαντή να βγάζει ωραία πάσα στον Ιττη που έξω από την περιοχή «κεραυνοβόλησε» τον Μακρή, στέλνοντας τη μπάλα στο γάμα της εστίας.
Οι κυανόλευκοι είχαν και άλλες ευκαιρίες να πάρουν το τρίποντο, αλλά οι προσπάθειές τους δεν καρποφόρησαν. Αυτή ήταν η 5η εκτός έδρας ισοπαλίας για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, που έφθασε τους 57 βαθμούς σε 27 αγώνες. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Βελεστίνου θα είναι
ο Απόλλωνας Λάρισας εντός έδρας.

Ο Αστέρας Ριζομύλου
Στην 5η θέση μετά την νέα ισοπαλία εντός έδρας έπεσε ο Αστέρας Ριζομύλου.
Οι παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου παραχώρησαν την τέταρτη ισοπαλία εντός έδρας, αυτή τη φορά με σκορ 1-1 κόντρα στον Ταυρωπό από την Καρδίτσα. Οι γηπεδούχοι είχαν υπεροχή, αλλά επαναπαύτηκαν και έχασαν ακόμη δύο βαθμούς. Ο Αστέρας προηγήθηκε μόλις στο 5 με κεφαλιά του Ορέστη Τσιγκόλη από σέντρα του Παλάση και ο Ταυρωπός ισοφάρισε στο 75 με πλασέ του Παππά. Για την 30η αγωνιστική οι κοκκινόμαυροι θα βρεθούν στα Τρίκαλα για να αντιμετωπίσουν την ΑΕ Παραληθαίων.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής ήταν:
Εθνικός Ολυμπιακός-Απόλλων Λαρ. 1-0 (85 Μπιτέλης)
Βελούχι-Ρήγας 1-1 (13 Αναστασόπουλος-35 Ίττης)
Αστέρας-Ταυρωπός 1-1 (5 Τσιγκόλης-75 Παππάς)
Φαρκαδόνα-Παραληθαίοι 1-0 (45 Τσούκας)
Φωκικός-Αχλλέας 3-0 (26 Μπουργιαννάκης, 52 Παπανικολάου, 60 Βαριανίτης)
Φιλοκτήτης-Ηρακλής Σοφ. 1-1 (19 πεν. Αποστολάρας-6 Κουτρούλιας)
Νίκαια-Ηρακλής Χαλκης 1-1 (77 πεν. Γιαννακόπουλος-44 Καλούσης)
ΑΟ Καρδίτσας-Άρης Αγ. Κων. 5-3 (37 Τσέλιος, 67 Σιώμος, 43,61,92 Κουκούλης-8 πεν. Κουνούνης, 11 Βεστάκης)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου