ΤΟΠΙΚΑ

Η τιμολογιακή πολιτική της αποχέτευσης

η-τιμολογιακή-πολιτική-της-αποχέτευσ-851206

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς επανεισάγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο το θέμα της τιμολογιακής πολιτικής της Επιχείρησης στους όμορους Δήμους Πορταριάς, Ιωλκού και της Κοινότητας Μακρινίτσας που πρόκειται να συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης της Διαδημοτικής Επιχείρησης. Οι τρεις ΟΤΑ αντιδρούν στην προ 20ημέρου απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ να ισχύσει η ίδια τιμολογιακή απόφαση που ισχύει σήμερα στην αποχέτευση σε Βόλο και Νέα Ιωνία.

Επίσης στη συνεδρίαση της Παρασκευής το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ θα συζητήσει και θα προχωρήσει στη λήψη απόφασης πάνω στο αίτημα της επιστολής του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου «Αχιλλοπούλειο», μετά από το αίτημα του Ιδρύματος ότι δεν είναι δυνατόν να χρεώνεται με τη μεγαλύτερη τιμολογιακή κλίμακα στο νερό από τη στιγμή που είναι δεδομένος ο κοινωφελής του χαρακτήρας.

Ακόμη στα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. από τα θέματα ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζουν η ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου για το Σύστημα Αυτόματου Ελέγχου και Λειτουργίας του υδραγωγείου και η έγκριση των τευχών δημοπράτησης του έργου «προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού ελέγχου και περιορισμού διαρροών δικτύου διανομής ύδρευσης Βόλου» προϋπολογισμού 3.575.000,300 ευρώ (πλέον ΦΠΑ, χρηματοδότηση από το ΕΠΠΕΡΑΑ). Πρόκειται για ένα ακόμη έργο που χρηματοδοτείται από κοινοτικούς πόρους και το οποίο θα συμβάλει περαιτέρω στη μείωση των διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης. Τέλος στη συνεδρίαση της Παρασκευής θα συζητηθεί η έγκριση ισολογισμού και απολογισμού για το έτος 2009, η σύναψη ειδικών συμβάσεων με ασκούμενους σπουδαστές από τα ΤΕΙ κ.α.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου