ΤΟΠΙΚΑ

Επαφές του Απόστολου Παπατόλια

επαφές-του-απόστολου-παπατόλια-496414

Με επίσκεψη στην εμπορική έκθεση 9ο Επιχειρηματικό Πανόραμα Θεσσαλίας, που διεξάγεται στο Νομό Μαγνησίας, ξεκίνησε τον κύκλο των επαφών του χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας.

«Το Επιχειρηματικό Πανόραμα προσφέρει μία σημαντική ευκαιρία, για την ανάδειξη και την προβολή της παραγωγικής ταυτότητας της Θεσσαλίας σε επιλεγμένους τομείς που συνδέονται με την πρωτογενή παραγωγή και τη μεταποίηση», δήλωσε στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Παπατόλιας, ενώ επανέφερε την πρότασή του στο δημόσιο διάλογο για τη δημιουργία ενός πανθεσσαλικού καλαθιού με προϊόντα απολύτως αντιπροσωπευτικά της τοπικής οικονομίας, το οποίο θα κατακλύσει τις ξένες αγορές και θα στηριχθεί στους θεσμούς της αγροτικής και εμπορικής διπλωματίας.

«Σύνδεση των προϊόντων με τον τουρισμό, το θεσσαλικό διατροφικό μοντέλο και την πολιτιστική ταυτότητα της Θεσσαλίας», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Στη συνέχεια ο κ. Παπατόλιας επισκέφτηκε τον πρώην Βουλευτή Λάρισας κ. Γιάννη Φλώρο στο πολιτικό του γραφείο, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει για περίπου δύο ώρες, σειρά θεμάτων σχετικά με τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και την προοπτική του Νομού Λάρισας.

«Στο πλαίσιο της συνάντησης», όπως ανακοινώθηκε, «επισημάνθηκαν και οι κοινές δράσεις που είχαν αναπτύξει κατά το παρελθόν, ως τότε Νομάρχες Λάρισας και Μαγνησίας οι κ.κ. Φλώρος και Σκοτινιώτης αντίστοιχα πάνω σε θέματα που αφορούσαν την παραλιακή σύνδεση των δύο Νομών, καθώς και μία σειρά προγραμμάτων στον τομέα της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης της υπαίθρου, αλλά και τις στέρεες βάσεις που έβαλε ο Γιάννης Φλώρος σε ό,τι αφορά την τουριστική ανάπτυξη με τη σχετική προετοιμασία στην κατεύθυνση αξιοποίησης του Ολύμπου καθώς και των παραλίων του Νομού Λάρισας.

Πάνω σε αυτές τις στέρεες βάσεις, αλλά και τη μεγάλη παρακαταθήκη του Γιάννη Φλώρου θα στηριχθεί από τη θέση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο κ. Απόστολος Παπατόλιας, προκειμένου να ολοκληρωθεί το σημαντικό αυτό έργο και ο σχεδιασμός.

Συμφωνήθηκε εξάλλου, το πολιτικό γραφείο του κ. Γιάννη Φλώρου, να αποτελέσει στο εξής και καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου το «στρατηγείο» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ενώ επιπλέον ο κ. Γιάννης Φλώρος δήλωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό του κ. Παπατόλια για ότι χρειαστεί, θα έχει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά και δήλωσε βέβαιος για την εκλογική επιτυχία του κ. Παπατόλια στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.»

Αργά το μεσημέρι, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας πραγματοποίησε την πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση με τους τέσσερις Αντιπεριφερειάρχες των «Θεσσαλών Δύναμη» και τη συντονιστική ομάδα για τις επικείμενες εκλογές, κατά τη διάρκεια της οποίας προγραμματίστηκαν μία σειρά ενεργειών και πρωτοβουλιών που θα γίνουν πράξη το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και θα σηματοδοτήσουν την κοινή πολιτική τους παρουσία για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Ο κ. Παπατόλιας ενημέρωνε ότι ανάμεσα σε αυτές τις πρωτοβουλίες βρίσκεται η εξειδικευμένη παρουσίαση του κοινού προγράμματος της Αυτοδιοικητικής παράταξης «Θεσσαλών Δύναμη» ανά νομό.

Η ταυτότητα της πολιτικής που θα εφαρμοστεί ανά νομό και οι γενικότερες θέσεις της παράταξης θα αποτυπωθούν σε ειδικά φυλλάδια.

Στις επόμενες ημέρες η παράταξη «Θεσσαλών Δύναμη» θα είναι σε θέση να ανακοινώσει ένα μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου και στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας, ενώ θα οργανωθούν και οι προϋποθέσεις του δημόσιου διαλόγου με την ενεργό παρουσία των τεσσάρων αντιπεριφερειαρχών πλέον.

Σύμφωνα με τον κ. Παπατόλια, όπως συνέβη από την πρώτη στιγμή σε θέματα περιφερειακής ατζέντας, το ίδιο θα συμβεί και σε επίπεδο νομών.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου