ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργασία Αστυνομίας και Συλλόγου Ηλεκτρολόγων κατά των «λαθρεγκαταστατών»

συνεργασία-αστυνομίας-και-συλλόγου-η-275260

Συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας και του Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας κ. Γιάννη Τόλια, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας την περασμένη Δευτέρα.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σεραφείμ Μαουσίδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος – Πανταζής Θώμος και μέλος του Δ.Σ ο κ. Απόστολος Μαϊτιανός.

Σε ένα ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε ένα βασικό πρόβλημα του κλάδουη εκτέλεση εργασιών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, γνωστό ως θέμα «Λαθρεγκαταστάτες». Γι’ αυτό το θέμα υπάρχει αντίστοιχη νομοθεσία, η οποία και αναλύθηκε στη διάρκεια της συνάντησης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την καταφατική δέσμευση των δύο φορέων για τη δημιουργία ενός μόνιμου και σταθερού διαύλου επικοινωνίας προς όφελος του κλάδου και του νομού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου