ΤΟΠΙΚΑ

1ο Τουρνουά Ανάπτυξης Ιππασίας στο Σέσκλο

1ο-τουρνουά-ανάπτυξης-ιππασίας-στο-σέσ-285512

Τουρνουά Ανάπτυξης Ιππασίας συνδιοργανώνουν αύριο Σάββατο 7 Οκτωβρίου και μεθαύριο Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στην Άνω Σπαρτιά Σέσκλου ο ιππικός όμιλος «Ιπ. Ο.Τ.Ι.Σ», η Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα και η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας.

Όπως ενημερώνει η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, πρόκειται για ένα τουρνουά που σκοπό έχει να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον για το άθλημα της ιππασίας και τον αθλητισμό γενικότερα, και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε όλους να έλθουν πιο κοντά στη φύση και στα πανέμορφα-περήφανα άλογα που αποτελούν την καρδιά του αθλήματος.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων στηρίζει εμπράκτως αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην ηπειρωτική και νησιωτική Μαγνησία, εκδηλώσεις που προσελκύουν αρκετό κόσμο στον νομό μας, αποκομίζοντας οι τοπικές κοινωνίες και η τοπική οικονομία πολλαπλά οφέλη» τόνισε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

«Η Περιφερειακή Ενότητα», συνέχισε περαιτέρω, «στηρίζει τον τουρισμό στην περιοχή και επιδιώκει να προσελκύουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στη Μαγνησία, σε συνεργασία με δήμους, φορείς και τοπικούς συλλόγους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου