ΤΟΠΙΚΑ

Πόλος έλξης το Επιχειρηματικό Πανόραμα

πόλος-έλξης-το-επιχειρηματικό-πανόρα-851206

Μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 3 Οκτωβρίου λειτουργεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου στο Πεδίον Άρεως το 9ο Επιχειρηματικό Πανόραμα που διοργανώνεται από τις δύο Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και Ν.Ιωνίας υπό την αιγίδα του Επιμελητήριο Μαγνησίας, για 9η συνεχή χρονιά. Ήδη στο πρώτο τριήμερο λειτουργίας της έκθεσης χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που πέρασαν τις πύλες της, ικανοποιώντας έτσι διοργανωτές και εκθέτες για τη μεγάλη συμμετοχή και επισκεψιμότητα.

Στη φετινή διοργάνωση μετέχουν επιχειρήσεις από τη Μαγνησία, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη τη χώρα, σε μια συνολική έκταση 6.500 τ.μ.

Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην επεξεργασία μετάλλου και ξύλου, κατοικίας, επίπλων, αυτοκινήτων, διαφήμισης και προβολής, οικιακών συσκευών και εξοπλισμού κατοικιών, παροχής υπηρεσιών κ.α. Το παρών στην έκθεση δίνουν ακόμη οι φορείς της περιοχής μας με δικά τους περίπτερα.

Στόχος είναι και για φέτος η άρτια διοργάνωση και λειτουργία της έκθεσης ικανοποιώντας όλους τους εκθέτες που συμμετέχουν αλλά και το πλήθος των επισκεπτών που θα περάσουν τις πύλες της. Για ακόμη μια χρονιά αρκετές επιχειρήσεις αναμένεται να προχωρήσουν στη σύναψη εμπορικών συμφωνιών με αντίστοιχες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα το άμεσο οικονομικό όφελος και την διεύρυνση τους των δραστηριοτήτων τους.

Με τον τρόπο αυτό τοπικές επιχειρήσεις ενισχύουν την αναγνωσιμότητα τους και βελτιώνουν ταυτόχρονα την ανταγωνιστικότητα που αποτελεί πάγια θέση και τακτική του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την ανάπτυξη τους ακόμη και σε διεθνές επίπεδο.

Το 9ο Επιχειρηματικό Πανόραμα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου