ΤΟΠΙΚΑ

Γαϊτανάκι η πρόσληψη στη Ν. Αγχίαλο

γαϊτανάκι-η-πρόσληψη-στη-ν-αγχίαλο-498214

Τέταρτη νέα απόφαση του ΑΣΕΠ ακυρώνει τις τρεις προηγούμενες που εξέδωσε και προσλαμβάνει ξανά το γιο του δημάρχου!!!

Νέα απόφαση του ΑΣΕΠ ακυρώνει τις τρεις προηγούμενες που η ίδια η Ανεξάρτητη Αρχή είχε εκδώσει και προχωρά σε επαναπρόσληψη του γιου του δημάρχου Νέας Αγχιάλου σε θέση οδηγού απορριμματοφόρου στο δήμο.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την υπόθεση που το τελευταίο μήνα έχει προκαλέσει σάλο στην Αγχίαλο αναφορικά με την πρόσληψη του γιου του δημάρχου στο δήμο και την διαμάχη που υπάρχει με έναν άλλο υπάλληλο, τον Πασχάλη Πασχάλη, που διεκδικεί τη θέση.

Αρχικά είχε προσληφθεί ο κ. Πασχάλης και με ένσταση θεραπείας του Κωνσταντίνου Καραπατάκη, του γιου δηλαδή του δημάρχου, ακυρώθηκε από τον ΑΣΕΠ η πρόσληψή του. Ωστόσο μετά από έγγραφα που προσκόμισε εκ νέου ο κ. Πασχάλης ο ΑΣΕΠ ανακάλεσε την απόφασή του και ζήτησε την επαναπρόσληψή του.

Χθες υπάλληλος και δήμαρχος είχαν προγραμματισμένη σύσκεψη για το ζήτημα στην Επιθεώρηση Εργασίας εξ αναβολής από την προηγούμενη εβδομάδα. Εκεί ο δικηγόρος του δημάρχου κατέθεσε τη νέα, τέταρτη στην σειρά, απόφαση του ΑΣΕΠ για επαναπρόσληψη του γιου του δημάρχου.

Ο κ. Πασχάλης πάντως ήδη έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο, ενώ ο δήμαρχος Νέας Αγχιάλου δεν θέλησε να κάνει σχόλια παρά μόνο ότι «εμένα μου φτάνει η απόφαση του ΑΣΕΠ. Τώρα επικεντρώνομαι στον προεκλογικό μου αγώνα και αφήνω στην άκρη τη σπέκουλα που προσπάθησαν να μου ρίξουν οι αντίπαλοί μου».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου