ΤΟΠΙΚΑ

Κρέμασε τα τασάκια στους τοίχους του μαγαζιού!

κρέμασε-τα-τασάκια-στους-τοίχους-του-μ-498518

Βλέποντας την κίνηση στο μαγαζί του να μειώνεται τον τελευταίο μήνα κατά 20% τουλάχιστον, ο κ. Γιάννης Υδραίος κρέμασε τα σταχτοδοχεία στους τοίχους, προσπαθώντας να διαμαρτυρηθεί με τον δικό του τρόπο στα μέτρα κατά του καπνίσματος.
 
Με μια πρωτότυπη κίνηση, κρεμώντας τα τασάκια στους τοίχους, ο ιδιοκτήτης καφέ – μπαρ στην οδό Γκλαβάνη αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα κατά του καπνίσματος.
«Από την 1η Σεπτεμβρίου που εφαρμόστηκαν τα μέτρα έχω παρατηρήσει τουλάχιστον 20% μείωση στη δουλειά μου, ενώ όσο πλησιάζει ο χειμώνας τόσο το ποσοστό αυτό θα αυξάνεται» ανέφερε ο κ. Υδραίος, ο οποίος συμπλήρωσε πως αρκετοί πελάτες του μαγαζιού κάνουν σε καθημερινή βάση αρκετά παράπονα.
«Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς από τη στιγμή που τα τσιγάρα πωλούνται στα περίπτερα δεν μπορούν να καπνίζουν οι πελάτες μας μέσα στα μαγαζιά. Θέλουμε να μας αφήσουν κάποιο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να βγάλουμε τον δύσκολο χειμώνα» σημείωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου