ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά σχολικών ειδών

προσφορά-σχολικών-ειδών-306957

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου Αργώ επισκέφθηκε το Δημοτικό Παντοπωλείο και προσέφερε σχολικά είδη, ώστε να δοθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος και ροταριανή Νατάσα Μορφογιάννη, καθώς και ο υπεύθυνος υπάλληλος, κ. Κώστας Στάμος, τους υποδέχτηκαν, ενημέρωσαν για τη σπουδαία προσφορά του παντοπωλείου και τους έδειξαν τους χώρους και την οργάνωση που έχουν ώστε να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους.

«Συγχαρητήρια αξίζουν στον γραμματέα Απόστολο Μιχαϊλίδη, στον ειδικό γραμματέα Παναγιώτη Αθανασαράκη και στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Καραγιάννη για την οργάνωση και την υλοποίηση της δράσης του ομίλου μας. Ένθερμες ευχαριστίες θα θέλαμε επίσης να απευθύνουμε για την προσφορά του το Βιβλιοπωλείο Αγιώτη. Η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο αποτελεί πρωταρχική μέριμνα, στόχο και καθημερινό σκοπό του Ομίλου μας, και η δέσμευσή μας για τη συνέχιση των κοινωνικών δράσεων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για όλους, παραμένει πιο ενεργή από ποτέ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ροταριανού Ομίλου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου