ΤΟΠΙΚΑ

Εληξε και επίσημα η κολυμβητική περίοδος

εληξε-και-επίσημα-η-κολυμβητική-περίο-307879

Με αφορμή και την επίσημη λήξη της κολυμβητικής περιόδου στις 15 Σεπτεμβρίου, από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Βόλου και η Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, ενημερώνει ότι στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 έληξε κι επίσημα η κολυμβητική περίοδος όπως καθορίζεται από το πρόγραμμα βράβευσης ακτών «Γαλάζιες Σημαίες 2017». Οι δέκα ακτές που αξιολογήθηκαν θετικά το καλοκαίρι που πέρασε,ως προςτην οργάνωση και την τήρηση των αυστηρών Κριτηρίων του Προγράμματος και βραβεύτηκαν με την διάκριση της Γαλάζιας Σημαίας, ως εγγύηση ύπαρξης καθαρών νερών και κατάλληλου εξοπλισμούήταν οι Άναυρος, Αλυκές, Αμαρυλίδα, Αμφάνων, Χρυσή Ακτή Παναγιάς, Θωμάς Σουτραλί Αγριάς, Νέα Αγχίαλος, Πλατανίδια, Καρνάγιο και Πλάκες.

Ολοκληρώνοντας την φετινή περίοδο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας που υποστήριξαν την ομαλή λειτουργία των ακτών του Βόλου. Θέλουμε να λοιπόν να ευχαριστήσουμε την Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Βόλου, που υποστήριξε την συντήρηση και την τοποθέτηση του εξοπλισμού των παραλιών καθώς και την Υπηρεσία Πρασίνου και την Υπηρεσία Καθαριότητας που επιμελήθηκαν το συνολικό παραλιακό μέτωπο. Φυσικά θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους ναυαγοσώστες που με απόλυτη συνέπεια κι επαγγελματισμό στην παρουσία τους εγγυήθηκαν την ασφάλεια των λουομένων καθώς και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες που βοήθησαν στο έργο με απαραίτητες συμπληρωματικές εργασίες. Θέλουμε παράλληλα να συγχαρούμε το σύνολο των επαγγελματιών, των επαγγελματικών Ενώσεών τους αλλά και τους Συλλόγους των πολιτών που βοήθησαν με πολλούς τρόπους στην ομαλή λειτουργία των ακτών συνδράμοντας εθελοντικά σε δράσεις καθαρισμού, επιμέλειας και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες και επισκέπτες που εμπιστεύτηκαν και κυρίως που σεβάστηκαν το σύνολο των ακτών του Δήμου Βόλου και για το φετινό καλοκαίρι.

Ευχόμαστε σε όλους ένα όμορφο Φθινόπωρο και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη κολυμβητική περίοδο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου