ΤΟΠΙΚΑ

Τους έπιασαν με 1,5 κιλά χασίς στην Αλόννησο

τους-έπιασαν-με-15-κιλά-χασίς-στην-αλόνν-499754

Υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εξιχνίασαν άντρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου. Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες στην Αλόννησο, στις κατοικίες των οποίων ο έλεγχος εντόπισε ποσότητες χασίς.

Συνολικά κατασχέθηκαν 1.598 γραμμάρια χασίς.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, εμφανίστηκε χθες στη 1:30 μ.μ. σε προκαθορισμένο τηλεφωνικό ραντεβού 37χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από την Αλόννησο. Το ραντεβού για αγοραπωλησία δύο ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 29,5 γραμμαρίων αντί ποσού 200 ευρώ είχε δοθεί στο λιμάνι του νησιού.

Ο 37χρονος συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν μέσα σε σακίδιο έξι πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 46,1 γραμμαρίων καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια της διερεύνησης της υπόθεσης, ο 37χρονος κατονόμασε ως προμηθευτή των ναρκωτικών ουσιών που είχε στην κατοχή του έναν 41χρονο, ο οποίος είναι μέλος πληρώματος υδροπτέρυγου.

Ακολούθησε η σύλληψη του 41χρονου ναυτικού μόλις το ιπτάμενο δελφίνι έδεσε στο λιμάνι Αλοννήσου. Μετά από έρευνα στην οικία του εντοπίστηκαν μέσα σε χειραποσκευή πέντε συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 1.520,7 γραμμαρίων, μία συσκευασία κατεργασμένης κάνναβης μικτού βάρους 54,2 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης, ένα κινητό τηλέφωνο, ένας τρίφτης, καθώς και δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,4 και 0,60 μέτρων αντίστοιχα.

Οι ναρκωτικές ουσίες, τα κινητά τηλέφωνα και τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν από τη Λιμενική Αρχή Βόλου, που διενεργεί προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου