ΤΟΠΙΚΑ

Τα μαθηματικά «μυαλά» που πέτυχαν στις πανελλαδικές

τα-μαθηματικά-μυαλά-που-πέτυχαν-στι-315270

Τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων συγχαίρει με επιστολή της η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Επιπλέον συγχαίρει τους γονείς, τις οικογένειες των μαθητών, όπως επίσης και τους καθηγητές τους οι οποίοι τους στήριξαν ψυχικά, ηθικά και ουσιαστικά στην ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους αυτής. Ιδιαίτερα όμως συγχαίρει όσους από τους μαθητές αυτούς συμμετείχαν επιτυχώς και στους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε., γιατί απέδειξαν έτσι πώς η σοβαρή και συστηματική ενασχόληση με τα μαθηματικά συνδράμει στη θεμελίωση ενός ισχυρού επιπέδου γνώσεων και δεξιοτήτων, και οδηγεί με επιτυχία στις πανεπιστημιακές σπουδές. Οι μαθητές αυτοί με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:

ΓΙΑΛΙΔΗ ΛΕΜΟΝΙΑ, μαθήτρια του 3ου ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ, που εισήχθη στο τμήμα ΦΥΣΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΚΟΕΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ, μαθητή του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ, που εισήχθη στη Σχολή ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΒΟΛΟΣ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, μαθήτρια του 1ου ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ, που εισήχθη στη Σχολή ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΒΟΛΟΣ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΤΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, μαθήτρια του 2ου ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ, που εισήχθη στη Σχολή ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΒΟΛΟΣ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, μαθήτρια του 1ου ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ, που εισήχθη στο Τμήμα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ΤΣΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, μαθητή του 6ου ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ, που εισήχθη στη Σχολή ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου