ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αγιασμός στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητρόπολης

ο-αγιασμός-στον-βρεφονηπιακό-σταθμό-τ-315356

Σήμερα στο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητρόπολης πραγματοποιήθηκε η σημαντικότερη γιορτή της χρονιάς η τέλεση του αγιασμού από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Σεραφείμ Κοντακτσή. Μετά την ολοκλήρωση του, ο ίδιος μετέφερε τα λόγια και τις ευχές του Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου και του Πρωτοσυγκέλου πατρός Δαμασκηνού Κιαμέτη, υπευθύνου του Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Τόνισε την αναγκαιότητα της συνύπαρξης στον κόσμο και στο σχολείο, αλλά και η σημαντικότητα του δεσμού γονέων και εκπαιδευτικών που είναι σα μια παλέτα χρώματα έτοιμα να ζωγραφίσουν ένα κοινό καμβά.

Έπειτα ανέφερε και ευχαρίστησε τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Σταθμού, ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους, αλλά και το πρόγραμμα που θα ξεδιπλωθεί τη φετινή χρονιά.

Την πρώτη αυτή συνάντηση έκλεισε ο Διευθυντής κ. Δημήτριος Σουλιώτης, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στον Σταθμό και τους ανανέωσε το ραντεβού για τις 27 Σεπτεμβρίου όπου θα παρουσιαστεί το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Σταθμού και θα λυθούν τυχόν απορίες τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου