Κατάθεση προτάσεων για τις δραστηριότητες του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-10, 14:04:51
Κατάθεση προτάσεων για τις δραστηριότητες του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Κάλεσμα σε μη κερδοσκοπικούς φορείς, συλλόγους, σωματεία της πόλης και οργανωμένες ομάδες πολιτών να καταθέσουν προτάσεις για την ενδεχόμενη δική τους  συμμετοχή στις δραστηριότητες της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ∆.Ο.Ε.Π.Α.Π - ∆Η.ΠΕ.ΘΕ., απευθύνει ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού - Αθλητισμού - Πολιτισμού -Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο.

Σύμφωνα µε το άρθρο 96 του Ν.3852/2010, οι Δήμοι ή τα Ν.Π.∆.∆., ύστερα από απόφαση μπορούν να συμμετέχουν στην εκτέλεση οποιασδήποτε κατηγορίας προγραμμάτων ή μέτρων που συμβάλλουν στην εν γένει βελτίωση της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας.

Ως «συμμετοχή» ορίζεται  κάθε δημιουργική δραστηριότητα, αξιοποίηση του ελευθέρου χρόνου, πολιτιστικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά μαθήματα  για κάθε ηλικιακή ομάδα, και κάθε ομαδική δραστηριότητα που ενθαρρύνει τον εθελοντισμό και τη δημιουργικότητα. 

Η πρόσκληση  αφορά στην ένταξη δραστηριοτήτων, που θα επιλεγούν από τον  ∆.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ., σε κάθε τομέα σε ένα ενιαίο λειτουργικό πλαίσιο µε βασικό κορμό τις δραστηριότητες  που ήδη αναπτύσσονται από τον  ∆.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ. µε σκοπό την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, της συνεργασίας για δημιουργική δράση των συμμετεχόντων, την ανάδειξη του τοπικού δυναμικού.

Οι αναλυτικές προτάσεις των φορέων μαζί με το ισχύον καταστατικό του κάθε φορέα θα κατατεθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ∆.Ο.Ε.Π.Α.Π.-∆Η.ΠΕ.ΘΕ. στο «Μεταξουργείο» (Αναπαύσεως και Καραµπατζάκη) από 11/9/17-15/9/2017. 

Πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν στα τηλέφωνα 2421082870.Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=