ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αεροδιακομιδή στο Βόλο για διάσωση σοβαρά τραυματισμένου άνδρα

αεροδιακομιδή-στο-βόλο-για-διάσωση-σο-319928

Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό στη Σκόπελο. Σύμφωνα με πληροφορίες, 54χρονος ημεδαπός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11.30 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες, το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου έκρινε ότι έχρηζε άμεσα νοσοκομειακής περίθαλψης. Σε συνεννόηση με το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, στήθηκε άμεσα επιχείρηση αεροδιακομιδής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αεροδιακομιδή έγινε με ελικόπτερο του στρατοπέδου Γεωργούλα. Ο 54χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Στρατόπεδο Γεωργούλα διασωληνωμένος γύρω στις 3 το μεσημέρι και διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου εισήχθη και παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ.

Στο μεταξύ, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και την συνδρομή των Λιμεναρχείων Βόλου και Σκιάθου πραγματοποιήθηκαν τις βραδινές ώρες προχθές και τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, δύο διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ διακομίσθηκε μία 48χρονη αλλοδαπή από το λιμενίσκο των Κουκουναριών Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ’’ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ’’ Ν. Σκιάθου 158, και χθες τα ξημερώματα ένας 77χρονος αλλοδαπός επίσης από το λιμάνι των Κουκουναριών στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ’’ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ’’ Ν. Σκιάθου 148.

Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου για περίθαλψη και νοσηλεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου